Cześć
Szukam nowego mmo do grania. Grałem wcześniej w neverventer online i aiona. W tego ostatniego gram nadal. Ta gra niestety ma masę wad. Szukam więc czegoś lepszego. Denerwuje mnie w aionie że nie mogę sam zarabiać. Nie ma mobów do farmienia. Tzzn są ale nie da się na tym zarabiać. Tylko misje i instancje grupowe. Do tego mam 70lv a słaby jestem jak na 55.
Szukam czegoś gdzie na wysokim lv jest się silnym. Gdzie można nawet solo zdobyć dobry sprzęt. Gdzie mogę sobie ulepszać bronie i zbroje ale i postać tak żeby nie była słaba. Gdzie na wysokim lv zarabiać mogę nawet bijąc mobki i sprzedając dropa. I wreszcie co równie ważne gra musi mieć polskie napisy bo słabo znam angielski. Oczywiście gra musi być popularna.
Od razu mówię że nie interesuje mnie metin i tibia. W tera grałem a na wow nie mam forsy.

a trzy jak wkręcisz się w fabułę (tak mmo może mieć dobrą fabułę) no to sam idziesz czytać reddit czy wow po polsku czy nawet Wikipedię wowa. Przyznam się że sam lepiej poznałem angielski poprzez wow. 
przypadek? xD