JAK W TYTULE
Moze ktoś cos podpowie interesuje mnie coś podobnego do TERA Online, coś w stylu non-target (czyli z non targetową walką).
Dzięki za propozycje.
JAK W TYTULE
Moze ktoś cos podpowie interesuje mnie coś podobnego do TERA Online, coś w stylu non-target (czyli z non targetową walką).
Dzięki za propozycje.
Nie ma.
Dziękuję, można się rozejść.
Witam w klubie! XD
Co najbardziej przypomina Aion?
Co najbardziej przypomina Metin2 (dynamiczne „ciosy w biegu”)?Witam w klubie. Nie ma i nie będzie jeszcze kilka lat.
Twórcy Tery robią obecnie cos ale tera 2, pod innym tytułem i trochę inne.
Ale z uwagi że to koreańczycy robią to wgl propobuje odpuścić i nie czekać bo te ku*wiszony wszystko p2w robią.
Jedyne non target, action mmo warte uwagi to:
Gw2, Eso, BDO
Ale żadna z tych gier nie przypomina Tery.
Gw2 można grać w systemie target i non target, ja 90% czasu gram na non target, większość ataków nawet bosowych można dodgować, w dodatku jest potężna customizacjia postaci, ale nie czuć aż tak animacji jak w Terze.
Eso to po prostu lepsze skyrim online.
BDO trzeba zagrac poprostu bo jest zupelnie inne niz wszystkie mmo.
Moze swiezy Where Winds Meet? Hybryda singla z mmo w klimacie Wuxia ( mieszanka Wiedzmina 3, Ghost of Tsuszima i Genshin Impacta ).
Dzięki za odpowiedzi,wszystkie tytuly sprawdzalem,niestety nie moj klimat pozdrawiam wszystkich
To nie ma innych gier niestety. Poki co takowe nie powstaly. Byc moze Aion2, Archeage 2 czy Chrono Odysey w 2026 spelnia twoje oczekiwania.