Szukam MMO RPG / ARPG

Gatunek: RPG
Sprzęt: 7-letni laptop, i3, 8gb RAM, ATI Radeon 5600 mobility
Cechy: najistotniejsze to to żeby była darmowa (pełne F2P), mam mało czasu na grę więc fajnie by było jakby nie trzeba było grindować ciężko. Im mniej questów typu przynieś wynieś pozamiataj tym lepiej. Fajnie jakby była rozwinięta gra w co-opie.

Przypadły mi do gustu:

Tibia - sentyment, ale wkurza mnie płacenie co rusz za Pacc, żeby dostać pełną zawartość

WoW - nie mam czasu na grę na tyle, żeby abonament się nie marnował

GW2 (bez dodatku) - wszystko spoko ale monotonnie, czy dodatek cokolwiek zmienia?

Diablo 3 (ale już umiera) - oficjalnie mimo uwielbienia dla uniwersum itd. bojkotuje to co Blizzard robi z tym tytułem

PoE - mega gra ale dużo wiedzy trzeba przyswoić i farmić, czekam na update

MU, Metin, Cabal Online, Conquer Online (do wersji 2.0) - chyba każdy to przerobił, fajne gry ale zniszczone przez boty/P2W itp.

Nie przypadły mi do gustu:

Lineage - jakoś kurde nie rozumiem fenomenu tej gry (może dlatego, że nie przepadam za azjatyckimi klimatami)

Neverwinter Online - monotonne wbrew pozorom

Dofus i reszta ferajny - może nie ogarnąłem do końca całości ale nie mam nic do turówek

UP!

Moze Kritika Online zerknij??

Może sprawdź The Secret World Legends, z relaunchem zrobiło się z tego AMMORPG. Gra klimatach Lovecrafta/horroru, gdzie ogromny nacisk postawiony jest na fabułę i storytelling.

Znam grę ale nie chodzi mi zbyt płynnie nawet na niższych ustawieniach. Grałem jeszcze na starej wersji, nowa mam pobrana i chwilę sprawdzałem. Jakoś mnie nie kupuje uniwersum. Z czasem się rozwija? Robi się ciekawiej?

Gatunek: RPG
Sprzęt: 7-letni laptop, i3, 8gb RAM, ATI Radeon 5600 mobility
Cechy: najistotniejsze to to żeby była darmowa (pełne F2P), mam mało czasu na grę więc fajnie by było jakby nie trzeba było grindować ciężko. Im mniej questów typu przynieś wynieś pozamiataj tym lepiej. Fajnie jakby była rozwinięta gra w co-opie.

Przypadły mi do gustu:

Tibia - sentyment, ale wkurza mnie płacenie co rusz za Pacc, żeby dostać pełną zawartość

WoW - nie mam czasu na grę na tyle, żeby abonament się nie marnował

GW2 (bez dodatku) - wszystko spoko ale monotonnie, czy dodatek cokolwiek zmienia?

Diablo 3 (ale już umiera) - oficjalnie mimo uwielbienia dla uniwersum itd. bojkotuje to co Blizzard robi z tym tytułem

PoE - mega gra ale dużo wiedzy trzeba przyswoić i farmić, czekam na update

MU, Metin, Cabal Online, Conquer Online (do wersji 2.0) - chyba każdy to przerobił, fajne gry ale zniszczone przez boty/P2W itp.

Nie przypadły mi do gustu:

Lineage - jakoś kurde nie rozumiem fenomenu tej gry (może dlatego, że nie przepadam za azjatyckimi klimatami)

Neverwinter Online - monotonne wbrew pozorom

Dofus i reszta ferajny - może nie ogarnąłem do końca całości ale nie mam nic do turówek