Szukam MMO-RPG na lapka z zintegrowana grafa

Siemka, jako, iż czekam na złożenie kompa, na ten moment szukam jakiegoś ciekawego mmo do pogrania. Mam do dyspozycji lapka z intel UHD także w wiele fajnych tytułów sobie nie pogram. Liczę na jakieś sugestie, mogą to być przeróżne gry, oby potrafiły po prostu wciągnąć. Jestem fanem POE i Black Deserta jeśli to coś pomoże, ale tibio-podobne gry również mnie nie odstraszają

Albion online dziala nawet na telefonach więc powinien działać.

Wow ma opcję włączenie starszej grafiki i też nie powinien lagowac. Możesz go chyba najszybciej sprawdzić bo trial wymaga ledwo 300mb aby grać.

Runescape wydaje mi się że powinien śmigać, a nawet jak będzie w mieście klatkowac to żadna strata. Kiedyś był na przeglądarkę, teraz chyba trzeba ściągać clienta.

EVE online działał mi na kompie z 2004 roku na starym celeronie więc chyba też da radę, chyba że do tego czasu dostał upgrade i więcej wymaga.

No chyba że interesuje cię 2d to pierw maple story, a jak nie to może ktoś tu poleci coś jeszcze.

Intel UHD 620? jeszcze kwestia w jakiej rozdzielczości chcesz grać ?

WoW też pójdzie ze wszystkim na low, grałem na gorszej integrze przez święta 30-60fps było :slight_smile:

Runescape 3 albo Old School Runescape - możesz grać na laptopie, tablecie czy telefonie, ogromna społeczność i masę rzeczy do robienia na lata :slight_smile:

dokładnie, swojego czasu na starym MAC-u AIR z Intel HD Graphics 6000 rocznik 2015 odpalałem wowa na low bez problemu można było grać. WOW na każdym gracie pójdzie przecież to starożytny silnik graficzny. Zresztą BDO na low też się da odpalić na takich starociach.

GeForce NOW i jedziesz z Black Desert na full

nie ja w ogóle na kompach się nie znam, basa ja nie wiem co to komputer:)

No z tym wowem to też mi działał na starym celeronie z 2004 roku. Może w mieście miałem 2fpsy ale na questach, arenkach i małych bg normalnie się grało.

w wowa mozna grać na słabym komputerze

L2 Reborn :slight_smile: