SZUKAM MMO - Temat stary jak świat

Siema siema
Pograłbym w mmo gdzie grają polacy…
Chciałem sprawdzic ostatnio quinfall ale się nie przekonałem… dla mnie to zlepek wielu gier w jednej i kombat jest biedny…

Sprawdzałem też phanteon Rise of the fallen… no gierka oldscholowa ale zrobilem refund bo cena za to co oferują jest zbyt wysoka… jestem w stanie wydac na gierke 200 zl ale chciałbym miec jakis dobry feeling grając w nią :slight_smile:

Jakies pomysły ? Coś z rozwojem postaci, dungami, grą w party… dajcie znac :slight_smile: Dzięki za odpowiedzi

albion online, chcesz pograć bo może i ja bym se zaczął znowu w to grać :slight_smile: kupujesz premkę do niej i powinieneś zarobić lekko na nową przez miesiąc nawet dużo więcej. Potem już jedziesz z premkami za gold w grze ciągle na luzie

topka mmo… wow, ff, gw2, jakies desteny ,albion i od groma gier za darmo na steamie , wymieniłeś jakieś niszowe gry starczy wpisać w youtube TOP MMO gier i wszędzie grają Polacy. mmo to zbyt ogólne pojęcie bo nawet symulator kozy remaster ma MMO i tez grają tam polacy… .

World of Warcraft

OD RAZU?! 200ZŁ!? Jebany bogol XD

World of Warcraft albo Final Fantasy XIV. Popatrz na style graficzne i wybierz co Ci bardziej odpowiada. FF14 ma obszerny trial.

Takie konkrety przedstawiłeś, że tak z 95% obecnie żyjących MMORPG wpasowuje się w te kryteria.

Zapodaj jakieś konkrety. Ale znając obecny rynek gier MMO to dużego wyboru nie ma.
WoW odpada, bo nie ma rozwoju postaci, zbierasz tylko gear i kopiujesz link z talentami któe wklejasz na swojej postaci. Dungi są i party też jest.

Mortal Online 2, rozwój postaci jest bardzo ważnym elementem tej gry. Umiejętności bojowe jak i crafting. Na początek 20 poziomów clade, a następnie 110 Mastery. Wejdź do nas na discord będę mógł pokazać Ci co i jak przed zakupem gry.

Za 200zl moge zagrac Ci na nerwach z kolegami, wiec podchodzi juz pod MMO