Cześć.
Dawno, dawno temu… grywałem w w/w gry.
Przestałem, bo wkręciłem się w CS:GO i LoL’a, ale teraz naszła mnie chęć na gierkę typu:
- grind
- bossy
- party (aby to w party opłacało się expić, a nie solo)
Coś polecicie?
Cześć.
Dawno, dawno temu… grywałem w w/w gry.
Przestałem, bo wkręciłem się w CS:GO i LoL’a, ale teraz naszła mnie chęć na gierkę typu:
Coś polecicie?
Może Tibia?
Na pewno nie.
A masz jakiś konkretny powód żeby nie próbować (np. grałeś wcześniej i się nie podobało), czy kierujesz się opinią wielu “znawców”, którzy stosują metodę “nie wiem, ale się wypowiem”?
Bo z tego co napisałeś, to w Tibii grind jest, bossy są, w party się opłaca expić, a nie solo.
Myślę, że aktywności w party należy szukać na End Game, aniżeli w czasie expienia. Jednak wymienię kilka gier, w które grałem i co nieco o nich słyszałem, co byś miał jakiś pogląd na swoje pytanie przez pryzmat mojej odpowiedzi
Będzie to ostatnia propozycja. Wiem że są tytuły jak FFXIV czy TESO, ale nie chcę się wypowiadać na temat gier, o których moja wiedza jest praktycznie równa zeru.
Już na lvl’u 47 możesz rozpocząć swoją drogę po end game’owy ekwipunek. Chodzi o
Od 50 LvL’a grind za Gear’em przeplatasz z Rift’ami, Mistmerrow, Halcyon’ą, Daily Contractami, Arenami, Daily Questami na:
ArcheAge jest FreeToPlay, jednak dopóki nie kupisz konta premium traktuj tą grę jak trial w BDO. Tyle tylko, że możesz kupić zarówno konto premium jak i wszystko dostępne za walutę premium włącznie z nią samą, za golda zdobytego w grze.
Dobra zarys codziennej dawki aktywności możliwych do zrobienia już masz, teraz odnośnie przepalania Labor’a. Tutaj również masz szereg aktywności, które zajmują Ci czas. Sam wybierasz, w którym kierunku się rozwijasz. Kliknij w link poniżej tam poczytasz o 4 z kilkunastu dostępnych ścieżek rozwoju, od razu zastrzegam, że nie są to szczegółowo opisane mechanizmy a jedynie ogólny zarys pozwalający pochwycić nowicjuszom jak mniej więcej dana profesja działa i czy jest sens jej progresji!
Póki co to tyle, mam nadzieję, że jakoś ułatwiłem wybór
Jeśli chodzi o mnie to gram właśnie w ArcheAge pod szyldem The Controversy, który powstał dzięki mojej inicjatywie klika miesięcy temu. Aktualnie jednoczymy gildie Archeage oraz POE, ponadto ludzie od nas grają w HOTS’a, BF1, CS:GO, LoL’a, PUBG’a czy Fortnite’a!
Działamy jako gildia multigameing’owa która zrzesza wirtualnych entuzjastów Nie musisz grać w jeden z naszych tytułów, możesz założyć własną sekcje pod naszym szyldem i wspólnie spędzać czas! Trzonem naszej społeczności jest Discord, to aktywność na nim deklaruje Twoją przynależność i pozycje w Ekipie! Chcesz dołączyć lub masz grupę, z którą grasz ale fajnie było by być w większym gronie i mieć do kogo buzie otworzyć? Zapraszam i was! Im nas więcej tym weselej, ale dość już spam’u nie na temat, szczegóły odnośnie naszej Ekipy znajdziesz w linku poniżej!
Ludzi, Elfy i Krasnoludy ze świata Erenor dzielimy na dwa sposoby, ostrzem lub piorunem…
https://forum.mmorpg.org.pl/t/ekipa-na-lata/107515
Przybywajcie!
Fajne, dzięki, ale… coś nowszego? Patrzę też na grafikę.