Szukam MMO w systemie P2P

Gatunek: [RPG]
Sprzęt: ASUS X520LJ
Cechy: P2P, duża ilość graczy, brak mikroopłat, wskazany już dŁugi staż na rynku

Przypadły mi do gustu: WoW, Allods ale te już przerabiałem
Nie przypadły mi do gustu: Ultima Online

Witam. Szukam ciekawego MMO w systemie pay2play oprócz WoWa. Zależy mi aby gra nie była umarlakiem ponieważ chciałbym zostać w niej na dłużej. Ew może być to gra F2P która posiada również swoją wersję P2P (oprócz allods bo już to przerabiałem)

Zależy mi aby płacić co miesiąc za grę w której nie ma IS, kont premium i motłochu dzieci neostrady.

Pozdrawiam Was drodzy mmorpgowicze :)

Wydaje mi się, że ciężko będzie Ci znaleźć grę P2P całkowicie pozbawioną IS. Jeśli nie przeszkadza Ci fakt, że zawiera on tylko przedmioty kosmetyczne (z zaznaczeniem, że w grze możesz ubrać postać dużo fajniej i nie ma szansy na atak klonów) i ewentualne boosty postaci (dla kogoś, kto tworzy alta i nie chce np. levelować jeszcze raz klasy, którą już opanował), to chyba nie znajdziesz lepszej opcji niż Final Fantasy XIV.

Niestety obawiam się że mój lapek FF nie uciągnie :( Ewentuapnie mogą być tytuły p2p które posiadają is ale kosmetyczny.

Jak wow ci chodzil to i final spokojnie pojdzie. Po za tmy masz triala za free wiec zawsze mozesz sprobowac

Niestety obawiam się że mój lapek FF nie uciągnie   Ewentuapnie mogą być tytuły p2p które posiadają is ale kosmetyczny.

SWTOR END GAME WYMAGA SUBA

FF ma mniejsze wymagania niz WoW

ew. ... ... ... Eve Online tez w zasadzie P2P

A co sądzicie o Lineage2 classic?

Gry z premium które opłacasz co mies to tak jakbyś grał w p2p nie widzę różnicy

Gry z premium które opłacasz co mies to tak jakbyś grał w p2p nie widzę różnicy 

Ja widzę taką, że biega multum motłochu na F2P. Gry P2P są dość hermetyczne pod tym względem bo dzieciaków nie stać wydawać np. 80 zł co miesiąc by grać. Na serwerach wtedy w większości mamy dojrzałe towarzystwo albo towarzystwo naprawdę chcące grać.

W grach których premium to praktycznie must też jest mało dzieci

Ja widzę taką, że biega multum motłochu na F2P. Gry P2P są dość hermetyczne pod tym względem bo dzieciaków nie stać wydawać np. 80 zł co miesiąc by grać. Na serwerach wtedy w większości mamy dojrzałe towarzystwo albo towarzystwo naprawdę chcące grać.

A czy istnieje wgl. jakikolwiek mmo w systemie P2P oprócz WoWa, FFXIV i UO?

Raczej nic znanego

runescape old school albo rs3

Jest chyba jeszcze Dark Age of Camelot. No i Final Fantasy XI.

Final Fantasy XIV - jest trial jak nie wiesz czy laptop uciągnie

EVE Onaline - najwyższa średnia wieku jeśli chodzi o comunity

Star Wars the Old Republic - płaci się abonament dostaje się dostęp do 100% gry plus trochę waluty premium na kosmetyki jak się nie płaci ma się strasznie ograniczony endgame i trzeba dokupywać dodatki i w is odblokowywać ograniczenia, więc każdy gra z abo

Darkfall ???

ff xiv

Gatunek: [RPG]
Sprzęt: ASUS X520LJ
Cechy: P2P, duża ilość graczy, brak mikroopłat, wskazany już dŁugi staż na rynku

Przypadły mi do gustu: WoW, Allods ale te już przerabiałem
Nie przypadły mi do gustu: Ultima Online

Witam. Szukam ciekawego MMO w systemie pay2play oprócz WoWa. Zależy mi aby gra nie była umarlakiem ponieważ chciałbym zostać w niej na dłużej. Ew może być to gra F2P która posiada również swoją wersję P2P (oprócz allods bo już to przerabiałem)

Zależy mi aby płacić co miesiąc za grę w której nie ma IS, kont premium i motłochu dzieci neostrady.

Pozdrawiam Was drodzy mmorpgowicze :)