Sprzęt: Uciągnie większość, nie znam za bardzo specyfikacji.
Witam! jak w temacie, szukam gry mmorpg w której jest dużo graczy ale naprawdę dużo, mam dość już trochę BDO w którym RNG mnie nienawidzi, non stop grind tydzień by następnego dnia spalić znów cały gear i stracić tygodniową robotę.
Szukam czegoś gdzie na spotach widać ludzi, gdzie jakiś chat jest aktywny, gdzie widać że gra żyje i ma się bardzo dobrze i że nie zamkną jej za miesiąc, dwa.
chciałbym póki co grę F2P - ewentualnie f2p z możliwością kupna jakiegoś premium za gold w grze (jestem po przeprowadzce, muszę się odbić)
Przypadły mi do gustu NAJBARDZIEJ:
- Runescape (gram do tej pory ale na moim poziomie to już pozostało mi tylko PK i afk gold making)
- BDO (bardzo dużo ludzi, ale jednak rng w tej grze mnie katuje, non stop coś palę, wchodzi mi może coś raz na 4-5 miesięcy - farmie tygodnie by stracić wszystko jednego dnia)
- Wow (na razie nie stać mnie na abonament)
- Aion (gra umarła, ma się serio źle i nie widzę ludzi, naprawdę jest kiepsko, nie to co kiedyś)
- Cabal (w grze 99.99% graczy to 1lvl boty, reszta to full p2w gracze którzy grają bo szkoda im pieniędzy)
Nie przypadły mi do gustu:
- DUŻO by wymieniać, wszystkie gry które aktualnie umierają i padają na pysk (znaczna większość)
Czekam na:
- MS2
- Bless
mam nadzieję że ktoś mi znajdzie mega zaludnioną grę której nie zamkną i w której nie będę czuł się sam.
z góry dziękuję.