Dzień dobry
Poszukuję MMORPG z plywaniem Łodziami i morzem ( cos w stylu Arecheage lub BDO )
Znacie jakieś tytuły z podobnymi mechanikami ?
Pozdrowionka
Szukam MMO z Łodziami i Pływaniem
nie widziałem w żadnym w niektórych jest pływanie, np gw2 ale chyba nie o to chodzi. Mało ludzi lubi wode w grach.
voyage century online
uncharted waters online
Sea of Thieves
Pirates of the burning sea, troche starsza gra i grafika nie taka śliczno-azjatycka no i raczej chodzenie po lądzie to dodatek a pływanie i walka na statkach to główna atrakcja oraz oczywiście Naval Action z nowszych aczkolwiek nie grałem wiec dużo nie napiszę na ten temat:)
w gw2 jest cala mechanika podwodna, kazda klasa ma specjalne podwodne skille i bronie, jest mount do smigania na wodzie i pod woda, w end of dragons dodali male lodki z ktorych mozna lowic ryby (takze nowosc z dodatku)
ale jezeli chodzi o jakies wieksze statki czy bitwy morskie to zdecydowanie nie
ArcheAge i BDO Tak poważnie to jedynie kojarzę dwa powyższe. Z takich semi-mmo to mogę jedynie polecić Sea Of Thieves, co kręci się głównie wokół pływania właśnie.
Dużo ludzi lubi wodę w grach, tylko w mało której grze jest dobrze zrobiona. xD
To chyba najbliżej będzie Sea of Thieves. Kojarzę jeszcze Naval Action ale to bardziej skomplikowana gra dla koneserów tematu i akcja tam toczy się głównie na wodzie. Gdybym miał ją do czegoś porównać to chyba troszkę do EVE ale na morzu.
jest sporo starych gierek pokroju bajkowej florensi, aczkolwiek w nowej oprawie graficznej to za wiele nie ma; bdo, archage, sea of thieves, ewentualnie valheim. Duzo wiecej jest gierek w kosmicznym uniwersum eve, elite dangerous, startrek online, star citizen, swtor. Gdzies czytalem ze ma wyjsc za okolo rok jakas nowa gierka z walka miedzy galeonami i wcielaniem sie w role zalogi, ale nie przypomne sobie co to bylo