Szukam MMO z wbudowanym botem / auto walką

Witam, odpowiadając na pytanie, tak. Chodzi mi o bota / auto walkę czyli o coś co będzie za mnie expić, grindować, lootować etc.

Chodzi mi o coś w stylu prywantych serwerów MU Online, gdzie zabawa polegała na puszczaniu bota, który za nas expił i zbierał kamyki i w ten sposób zdobywało się EQ i później bawiliśmy się tylko w PVP i inne ciekawe elementy.
Szukam właśnie czegoś w tym stylu. Zależy mi na tym aby bot był wbudowany i oficjalny, nie chodzi mi o nielegalne cheaty do ściągnięcia.
Czy może ktoś z was kojarzy coś takiego ?
Dzięki i Pozdrawiam

Jeśi dobrze kojarze to oficjalne serwery Lineage2 mają wbudowanego bota (nie pamietam którego wydawcy).

Archlight Online, ots na silniku tibii ma wbudowanego bota w klienta gry.
Możesz ustawić takie rzeczy jak autoloot, auto targetting, rotacje skilli, auto heal.
jedyne co musisz robić to bieganie, ale możesz też zostawić postać na spawnie i sama będzie expić

Z tego co pamiętam owy bot do farmienia/expa był w Jade Dynasty :slight_smile:

Jade dynatsy, Archlight online, Rohan online.

Mogłeś podać jakieś prawdziwe wymagania, ale jeśli żadnych nie masz, to polecam Grand Fantasia od aeria games. Stara gierka, ale ostatnio dostała jakiś duży update czy coś i był o niej news. Jest właśnie wbudowany bot, którego można sobie puścić na mobki, z których lecą itemy do repeatable questów i w ten sposób trzepać hajs i exp, a później bawić się w PvP, które jest naprawdę przyjemne. Polecam.

Supreme Destiny i With Your Destiny mają coś takiego. Puszczasz sobie bocika i biega sobie, expi itd Gra P2W wiadomo, ale jak da ci satysfakcję to czemu nie. Osobiście wchodzę raz na x miesięcy poexpić sobie przez tydzień, ale lata świetności ma za sobą.

To czego ty szukasz to nazywa się gry MOBA. Nie musisz expić, rozwijać postaci. Masz samo PvP.
Wbudowane boty od zawsze wywoływały we mnie odruchy wymiotne.

W BDO można. Tylko wydajesz na to walute z gry. Idziesz w jakimś mieście tam gdzie są kukły, od NPC kupujesz książke 1h=1milion(Max książka 10h). Odpalasz książkę i bijesz kukłe przez tyle na ile masz książkę.

Lineage 2 official. Od pewnego czasu jest bot do expa, stawiasz postać i sama zabija moby/podnosi drop. Jedynie co jakiś czas musisz rzucić okiem, czy postać jeszcze żyje xD

Boterów to trzeba wyłapywać i rączki ucinać!
Bo jesteście gorzej niż zaraza jesteście plagą którą trzeba wypalić z 10 metrami ziemi po której stąpacie.

6lajków

Lineage 2 Classic https://eu.4game.com/patchnotes/lineage2classic/154/ w ostatnim patchu wprowadzili bota. Pierwszy miesiąc za free potem 10 euro za miesiąc.

Polecam Swit Aniolow sami Polacy graja i jest wbudowany bot.

Hero Plus, dawniej Hero Online…

Wszak to debilne.! Szukasz mmorpg które polega na grindzie i dropie by posiadać bota? Jak szukasz zaspokojenia twojego niedorobionego ego idż na gry moba gdzie masz tylko pvp ,aaaa no tak tam nie pójdziesz bo jesteś za cienki bolek by coś osiagnąć, idż zrobić w realu PvP twoja głowa kontra ściana może to cię czegoś nauczy.

mu online