Szukam MMO

Gatunek: [RPG, Kosmiczna].

Sprzęt: [Mocny laptop, każda gierka pójdzie].

Cechy: Lubię gry w których jest rozbudowany system lotów, lubię po kilku godzinach farmienia cieszyć się z mocnego itemka. Podoba mi się crafting w grach, ale to już bardziej opcjonalnie. Gra musi się sporo liczbę graczy, abym czuł lagi w godzinach szczytu. Chcę żeby były grupowe wypady na silne potworki. Kładę nacisk na rozwinięty PvE. Gra musi być free to play. Dużym plusem byłaby polska wersja, ale nie jest wymagana, chyba że gra jest bardziej złożona. Nie chcę też azjatyckiej grafiki.

Przypadły mi do gustu:

-Neverwinter, jak dla mnie na razie najlepsza gra MMORPG, w miarę dobry system lotów, ale wolałbym lepszy, nie podoba mi się tam crafting, system walki ujdzie, endgame niczego sobie.

-Margonem, najlepszy system lotów jaki widziałem, fabuła niczego sobie, aczkolwiek brak świeżej krwi.

-Duel, fajny system lotów, ale brak graczy.

Nie przypadły mi do gustu:

-Aion, gra po prostu mi się nie podobała, nie lubię azjatyckiej grafiki.

Na razie zwracam uwagę na PoE, TESO, Black Desert i EVE online.

Analogicznie to chyba TERA Online z F2P, może też Rift / Wildstar?

Z tego co sam napisales to eve jedynie kosmiczna jest.

Polecam ci STWOR bo najbardziej pasuje do odpisu ;)

Jeśli nie szkoda ci wydać 20zł(jeśli promo nadal trwa) obczaj Black desert.

Z mojej strony polecam EVE online, chyba nie ma lepszego kosmicznego MMO, bardzo rozbudowana, dojrzałe comunity i jeśli się skręcisz to jest naprawdę masa do roboty. Jest jeszcze SWTOR ale to jest w sumie freminum i bez późniejszego płacenia abonamentu to lipa na endgame.

obecnie takiej gry f2p raczej nie znajdziesz bo je juz wymieniles...Aion/TERA ...rift chyba juz na wymarciu teso to nie mmo + brak rywalizacji. co najwyzej wow , ff .

bdo to grind mode..poe to samo.

jeszcze ew swtor.

Black Desert odrzuć to dobra gierka ale twoje wymagania co do loot totalnie nie pasuje tam nie ma czegoś takiego, że jak dropniesz jakiś itemek to nagle twoja moc skoczy. Szczerze nie wiem jak gierka tutja może pasować może Tibia xD (rili fajny loot jest)