Szukam MMO

Witam poszukuje gry, lecz moje poszukiwania nie są łatwe ponieważ już trwają x czasu.
wymagam dużej ilości graczy, może być płatna z dużym naciskiem na exp, lootowanie
rozbudowany system pvp i walk jak w Tibi
grałem w
Tibia -14 lat nadal gram
Margonem
Diablo 2/3
FONUT
CSGO

Poszukuje czegoś co zapewni mi dłuższa rozgrywake oraz gdzie nie bedzie perfidnego P2W
:smiley:

Mam podobny problem :slight_smile: tez grałem sporo w tibie, d2, cabala, MU … i od dłuższego czasu poszukuje gry takiej jak ty z duza ilością graczy online i jakimś pvp, sprawdziłem sporo tytułów i niestety ale czasy mmorpg się skończyły … nie ma żadnej dobrej gry na rynku wszyscy idą w moby i battleroyale które osobiście nie przypadły mi do gustu … ale mam nadzieje ze ktoś pomoże i polecie coś czego jeszcze nie probowalem.

Mam nadzieję, że pomogłem ^^

https://youtu.be/2XiIROmPqm4

Aion nie wchodzi w gre, za łatwa gra nie ma grindu wystarczy ze cie wezmie hlvl w pt i lvl leci jak :smiley: dopowiedz sobie :smiley:

hahaha to powodzenia widzę, że nie wiesz nic o grze a się wypowiadasz xD śmieszą mnie takie randomy. Pewnie próbowałeś, ale wpierdol na PvP i zrezygnowałeś przyznaj się :smile:

Nie ma grindu?! Teraz set endgame’owy możesz wycraftować poprzez grind haha

A może to nie z rynkiem MMO coś jest nie tak, tylko z ludźmi co marudzą na brak gier? Jak mówisz że uwielbiasz Tibie to graj w Tibie - tak samo osoby, które uwielbiają WoWa jak przejdą na inną gierkę to czują że ten produkt jest wybrakowany i im nie pasuje. To tylko pozory bo się za bardzo przyzwyczailiśmy do jednego systemu i inne wydają się nam gorsze (trudno zmienić przyzwyczajenia).
Spróbuj takiego AIONa, ale na kompletny brak p2w nie licz. Nie ma co oceniać gry po pierwszych lvlach - gra zaczyna się od wbicia max poziomu w wielu takich produkcjach.
Może PvP nie ma, ale PoE odpowiada do reszty Twoich wymagań, a grindu tam jest od cholery. I tracisz % poziomu za śmierć (zauważalne po 60-70 lvlu).

:smiley: oj kolego ile ja padalem na wojnach w tibi lub na redskullu spadało mi eq warte x kasy lvl ktory bilem 2-3-4 dni i nigdy jakos nie płakałem, po prostu uważam aiona za słabą gre :smiley:

Mozesz sprawdzić MU Legend, do max lvla robisz questy, potem tylko dungi itd, (end game) eq mozesz kupic na ah od innych graczy, jednak bedziesz w stanie sobie je zrobić sam, jesli ukończysz misje z poradnika (gdzie tez dostajesz w miare dobre eq) i nabijesz wystarczająco duzo powera.