Szukam MMO

Panowie, wyjaśnijcie mi jedno, Po kiego ch*ja wy użytkownicy zwracacie uwagę innym na temat ich wątków " Moim zdaniem bez sensu takich wątków jest 20 na forum" OMFG gdyby Admin chciał to albo by zwrócił im uwagę, albo zamknął temat i nagrodził warnem albo całkiem zakmnął w pizdu cały dział. Dajcie troszke na luz, może akurat gość jest nowy i szuka, ja też sam szukam i co mam latać po wątkach ? Każdy, ale to każdy szuka czegoś innego więc co mi z tego, że poszukam w innych tematach jak swojego ideału i tak nie znajdę.

No tak, ale o to właśnie chodzi, żeby przed założeniem tematu trochę poszukać na forum. I dopiero jeśli tam nic nie znajdziesz, powinieneś stworzyć nowy temat Szukam MMO. ;p

Panowie, wyjaśnijcie mi jedno, Po kiego ch*ja wy użytkownicy zwracacie uwagę innym na temat ich wątków

No jak to po co? A to ilość postów już nie jest wskaźnikiem tego jak jesteś niesamowity, jaki masz respekt i poszanowanie na dzieli? :o

Ach no tak, zdobądź jak najwyższą rangę pisząc bezsensowne posty. Pamiętam ...

Ja już powtórze to któryś raz - Jeżeli wam przeszkadza dział "Szukam MMO" to najlepiej tam nie wchodzic i nie czytac.

Mnie tylko raz poniosło, jak ktos chyba 5 osób z rzędu założyło temat bez szablonu z double postami, a potem "ale czemu warna dostałem?"

Tu nie chodzi błędy w zakładanych tematach, ale o ciągły spam userów "szukaj na forum, ja bym dał warna"

A ja popieram takie posty, bo brzydze sie tym lenistwem Szukaczy, ktorzy zakladaja swoje nowe topici, gdzie maja odpowiedzi kilka tematow nizej. To wyglada tak, jakby ci ludzie robili tematy na zasadzie ctrl+c ctrl+v. To juz nie jest smieszne, a zaczyna robic sie zalosne. Albo niektore cechy gier. Jakich to cech oczekuja nasi Szukajacy? "Niech gra bedzie grywalna i zeby szybko sie nie nudzila! Aha i jeszcze niech ma jakies klasy i zeby fajna byla". Ja osobiscie caly dzial bym wywalil, ale chyba jestem w mniejszosci...: P Czyli: Szukam MMO jest OK, ale lenistwo i kopiowanie tematow juz nie, przez co caly dzial okazuje sie byc jedna, wielka klapa.

Spokojnie, teraz się tym zajmę ;]

Panowie, wyjaśnijcie mi jedno, Po kiego ch*ja wy użytkownicy zwracacie uwagę innym na temat ich wątków " Moim zdaniem bez sensu takich wątków jest 20 na forum" OMFG gdyby Admin chciał to albo by zwrócił im uwagę, albo zamknął temat i nagrodził warnem albo całkiem zakmnął w pizdu cały dział. Dajcie troszke na luz, może akurat gość jest nowy i szuka, ja też sam szukam i co mam latać po wątkach ? Każdy, ale to każdy szuka czegoś innego więc co mi z tego, że poszukam w innych tematach jak swojego ideału i tak nie znajdę.