Szukam Mmo

Szukam mmo w którym można przyjemnie poexpić wraz z kolegą

1lajk

kolejny temat jak “Panie doktorze boli mnie” a resztę niech sobie wymyśli…

Z tak przedstawioną sprawą - każde MMO

no nie koniecznie każde

z takim przedstawieniem oczekiwań to każde mmo nadaje się do poexpienia z kolegą, bo każde to oferuje i w każdym jest to przyjemne.
Jak się daje wytyczne mówiąc wprost z dupy jak analogia przedstawiona w moim wcześniejszym poście to tylko taka odpowiedź pasuje.

Szukałem ostatnio z kumplami jakiegoś MMO z tydzień czasu i w końcu ogarnęliśmy Neverwinter online. Bardzo przyjemny exp, święta trójca, mnóstwo sposobów na progress postaci- bawimy się dobrze i założyliśmy Polską gildie jakby ktoś chciał wspólnie polatać i pośmiać się na discordzie :slight_smile:
Co do samej gry to miałem obawy, że stara itd ale zupełnie bezpodstawne. Polecam ściągnąć i sprawdzić samemu, im dalej w las tym lepiej.

Ja w oczekiwaniu na Ashes of Creation zacząłem dzisiaj grać w Eternal Magic. Tylko dlatego, że Guru hejtował tą gierkę a jak wiadomo jak Guru coś Hype’uje to wychodzi Crap i na odwrót. Powiem szczerze, że gra się przyjemnie nawet, denerwuje trochę Auto-Tracker pomiędzy Quest’ami, ale BDO też go ma a nikt nie hejtuję. Gierka waży 15GB jeżeli interesuję Cię WoW’a podobny Point&Click możesz sob8e zerknąć na mój pierwszy First Look

Osobiście zapraszam do Guild Wars 2, podstawka jest za darmo i szczerze w ten tytuł z wielu mmo expi się najprzyjemniej według mnie. Wczoraj dopiero zacząłem grać z kolegą, dzisiaj dołączy kolejny więc zainteresowanych tym tytułem zapraszam :v:t2:
Discord: Axonen#3115