Szukam MMO

Gatunek: RPG,
Sprzęt: AMD Ryzen x1800 OC 4,1 Ghz, MSi X gaming titanium x370, M2 Wd 250 gb, GTX MSI Gaming 1080 Ti OC 11gb, Crossair 16gb ddr 2667 mhz ( 2x 8 )
Cechy:

1. Grind,

2.Dlugie wbijanie lvl cap ( idalnie bylo by prawie niemozliwe),

3.Róznorodnosc buildow ( nie jak to robi Blizzard - jedna rotacja, jeden build bo reszta jest slabo grywalna ),

4. Fajnie bylo by miec swieta trojce Tank heal dps

5. PRzyjemne dla oka skille

6.Sprzet wizualnie wygladajacy dobrze

7.Brak dziewczynek z kilkumertrowymi mlotami itp itd.

8. PVP

9. Point And Click nie zadne non targety dla epileptykow :D ( chyba jestem z byt starty :D )

Przypadly mi do gustu.

Dekaron gralem bardzo ale to bardzo dlugo az do pewnego actionu gdzie pvp sie calkiem zepsulo za duzo dmg , dodatkowo weszla OP mala dziewczynka ktora soluje prawie cale pt nawet z healem :P duzo by tu wymieniac

Diablo 2 - gram to dej pory

Diablo 3 - wszystko fajnie tylko te sety... ( patrz pkt 3). oraz brak slow runicznych z d2

Albion - bede gral lecz czekam na pelna wersje ktora rusza za tydzien.

Aion - po odkryciu Jump Shotow natyuchmiastowo odpuscilem

Talisman Online - wszyhstyko spoko tylko populacja jak by sie wykruszyla

Rohan Online - za duze P2W

Nie przypadly do gustu:

Revelation - z byt chinskie, AT.. no i non target :D

Blade & Soul system dashy, bieganie po budynkach to nie dla mnie..

Bl;ack Desert po tym jak ogarnolem ze nawet na low lvlu mozna nosci prawie najlepszy armor odpuscilem, po za tym skille graficznie bieda jak dla mnie, non target odpada jak juz mowilem.

WoW - patrz pkt 3 ..

GW2 - bez urazy dla fanow podkreslam dla mnie CRAP .

TESO nie podoba mi sie ich universum

PoE - probowalem kilku krotnie lecz nici z tego, trochu jak by drewniane,

Podejrzewam ze wszystko w co moglbym pograc zkreslilem :P ale mam cicha nadzieje ze ktos bedzie w stanie cos doradzic.

bump,

Co takiego jest złego w Jump Shot'ach w Aion'ie? Połowa ludzi nawet nie wie jak z tego korzystać. Lepszej gry PvP z grindem nie znajdziesz na tą chwilę, także polecam jeszcze raz spróbować :)

Jedyny dobry grinder teraz to BDO ale jeżeli on Ci nie pasuje to może pograj w jakiegoś klasyka np Lineage2? :P albo postaraj się przekonać do Black Desert Online bo później jest tyle do roboty w tej grze, że to coś pięknego :)

silkroad online jeżeli jeszcze nie grałeś, najlepiej jakiś prywat.

Albion - bede gral lecz czekam  na pelna wersje ktora rusza za tydzien.

Hmmm czy masz tutaj swoją odpowiedź?

Po co Ci kolejna gra ? MMO na tydzień ? czy to czasem nie jest bez sensu?

Nie to żeby się czepiał ale to trochę takie głupie i robienie niepotrzebnego zamieszania na forum

Co nie oznacza ze mam zamiar poswiecic czas tylko jednej grze, wlasnie jestem w probnych testach Arch Age;.

Gatunek: RPG,
Sprzęt: AMD Ryzen x1800 OC 4,1 Ghz, MSi X gaming titanium x370, M2 Wd 250 gb, GTX MSI Gaming 1080 Ti OC 11gb, Crossair 16gb ddr 2667 mhz ( 2x 8 )
Cechy:

1. Grind,

2.Dlugie wbijanie lvl cap ( idalnie bylo by prawie niemozliwe),

3.Róznorodnosc buildow ( nie jak to robi Blizzard - jedna rotacja, jeden build bo reszta jest slabo grywalna ),

4. Fajnie bylo by miec swieta trojce Tank heal dps

5. PRzyjemne dla oka skille

6.Sprzet wizualnie wygladajacy dobrze

7.Brak dziewczynek z kilkumertrowymi mlotami itp itd.

8. PVP

9. Point And Click nie zadne non targety dla epileptykow :D ( chyba jestem z byt starty :D )

Przypadly mi do gustu.

Dekaron gralem bardzo ale to bardzo dlugo az do pewnego actionu gdzie pvp sie calkiem zepsulo za duzo dmg , dodatkowo weszla OP mala dziewczynka ktora soluje prawie cale pt nawet z healem :P duzo by tu wymieniac

Diablo 2 - gram to dej pory

Diablo 3 - wszystko fajnie tylko te sety... ( patrz pkt 3). oraz brak slow runicznych z d2

Albion - bede gral lecz czekam na pelna wersje ktora rusza za tydzien.

Aion - po odkryciu Jump Shotow natyuchmiastowo odpuscilem

Talisman Online - wszyhstyko spoko tylko populacja jak by sie wykruszyla

Rohan Online - za duze P2W

Nie przypadly do gustu:

Revelation - z byt chinskie, AT.. no i non target :D

Blade & Soul system dashy, bieganie po budynkach to nie dla mnie..

Bl;ack Desert po tym jak ogarnolem ze nawet na low lvlu mozna nosci prawie najlepszy armor odpuscilem, po za tym skille graficznie bieda jak dla mnie, non target odpada jak juz mowilem.

WoW - patrz pkt 3 ..

GW2 - bez urazy dla fanow podkreslam dla mnie CRAP .

TESO nie podoba mi sie ich universum

PoE - probowalem kilku krotnie lecz nici z tego, trochu jak by drewniane,

Podejrzewam ze wszystko w co moglbym pograc zkreslilem :P ale mam cicha nadzieje ze ktos bedzie w stanie cos doradzic.