Szukam mmo

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Aktualnie uciągnie wszystkie mmo więc nie muszę się tutaj dużo rozpisywać :)
Cechy: Spora ilość osób, jest chociaż czasami aktualizowana.

Przypadły mi do gustu: ESO, Metin2, Neverwinter, WildStar.
Nie przypadły mi do gustu: Gierki pokroju Tera, BnS.

Ogólnie myślę jeszcze nad STWOR (bo na mmorpg pisali że łączą serwery), a mianowicie chciałbym wiedzieć ile mniej więcej osób tam gra (najbardziej początki) oraz jakieś inne gierki tego typu. Chodzi mi najbardziej o to żeby było po prostu z kim pograć bo np taki WildStar jest całkiem spoko ale świeci pustkami. Uniwersum może być obojętnie jakie, byleby gra sama w sobie była fajna :)

WoW? tam zawsze sa ludzie :D

GW2 tez jest ciekawe ale malo ludzi sie spotyka (chociaz podobno sie zmienilo z nowym dodatkiem)

Teso caly czas widze innych graczy.

w Stwor gralem ale bez oplaty miesiecznej nie ma sensu (przynajmniej ja tak odczuwam). Black desert jest pelno ludzi ale pw2 :D

Riders of icarus polecam gra nas grupka więc zawsze raźniej

Ja zaczynam znowu w Aiona mamy kilka osób które też zaczynaja jak i osoby ktore pomagają

Ja ci od siebie polecę Neverwinter, wszędzie spotyka się ludzi, są polskie gildie, sam jestem w jednej w z nich. Roboty jest pełno w grze, więc też nie będziesz się nudzić.

Na chwilę obecną jedno z lepszych mmo w jaką miałem przyjemność grać.

Polecam For Honor na PS4

W neverwinter grało mi się całkiem spoko ale trochę się znudziło, tak samo gw2 i WoW. Aiona możliwe że sprawdzę :D A jak tam z populacją?

W Aionie zawsze jest populacja :D

Polecam For Honor na PS4

Okej, napewno sprawdze. Pobiore dzisiaj wieczorem :)

Jakbyście szukali ludzi do gry to zapraszam https://discord.gg/5C6fKg

neverwinter stale sie rozwija, nowe moduly zmiany , najnowszy dodatej ktory pomaga troche nowym gracza juz od 20-24 pazdziernika tu macie link z opisem zmian i zapraszam na discorda https://discord.gg/cMuFvU

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Aktualnie uciągnie wszystkie mmo więc nie muszę się tutaj dużo rozpisywać :)
Cechy: Spora ilość osób, jest chociaż czasami aktualizowana.

Przypadły mi do gustu: ESO, Metin2, Neverwinter, WildStar.
Nie przypadły mi do gustu: Gierki pokroju Tera, BnS.

Ogólnie myślę jeszcze nad STWOR (bo na mmorpg pisali że łączą serwery), a mianowicie chciałbym wiedzieć ile mniej więcej osób tam gra (najbardziej początki) oraz jakieś inne gierki tego typu. Chodzi mi najbardziej o to żeby było po prostu z kim pograć bo np taki WildStar jest całkiem spoko ale świeci pustkami. Uniwersum może być obojętnie jakie, byleby gra sama w sobie była fajna :)