Gatunek: FPS/RPG Sprzęt: Dobry, tzn wszystkie gry mi pociągną Cechy: No target, ciekawe misję fabularne a nie tylko zabij, upoluj, bez misji też może być lubie sobie pogrindować oraz co najważniejsze f2p bez p2w Przypadły mi do gustu: * Supreme Destiny, przestałem grać ponieważ to już nie to co kiedyś, mało ludzi, duże ułatwienie gry w porównaniu z tym co było kiedyś tam * Metin2, jednym słowem mi zbrzydł nie mam ochoty do niego wracać, lecz wspominam piękne czasy z tym tytułem * MU Online, długo w to nie grałem ale myślę że jak wyjdzie MU Legend to chętnie pogram * Tera online, fajna giera tylko po kilku godzinach robi się strasznie monotonna jak dla mnie * Kal online, fajnie się grało ale zrobiłem sobie od niego przerwę i już do niego raczej nie wróce * CS:GO, nie wiem czy to mogę do MMOFPS zaliczyć ale osobiście to jest gra w której spędziłem conajmniej 4000h, ale no wreszcie mi się znudziła Nie przypadły mi do gustu: * Silkroad online, jak dla mnie za bardzo sztywne * Aion, jakoś mi nie wszedł, nie spodobał mi się
* Black Desert, zbyt azjatycki jak dla mnie