Szukam mmoFpsa

Witam. Jak w temacie Szukam jakiegoś mmofpsa na słaby komputer oraz bardzo ale to bardzo mała populacja cheaterów :) najlepiej jak gra byłaby podobna do blackshoot lub A.V.A lub skill 2 :)

Combat Arms

No to napewno nie combat arms jeżeli chodzi o cheaty ^^

zobacz crossfire lub wolfteam wersja pl jeżeli chcesz grać prawie że czysto bez hacków ^^

crossfire mam problem z odpaleniem lunchera i do tego słyszałem że tam jest badziewne strzelanie a do Wolfa to sie zastanowie ;d

hmmm proste i fajne

CS fajna gierka swoje lata przegrałem xD

możesz spróbować Battlefield Play4free i Battlefield heroes

w cs 1.6 przegrałem 6 lat lecz cheaty ją niszczą

a bfy nie są dla mnie :P

Wolfenstein ET polecam

Warface jest tutaj jedynym rozwiązaniem.

Warface zamula mojemu znajomemu ;d

S.K.I.L.L - Special Force 2 :)

S.K.I.L.L - Special Force 2

i po co ten bezsensowny post? pisalem przecież że coś podobnego do skill 2

Operation 7, choć nie wiem jak z populacją.

Gdyby ktoś wiedział jak z populacją i by podzielił się tym byłbym wdzięczny :)

Przed chwilą zauważyłem że gra jest zamknięta

Z tego co słyszałem to Warrock ma coraz mniej hackerów (może im się znudziło?). Sam pobrałem jakieś 2 tyg. temu na chwilę, zagrałem 3 mecze na battleground (czy jak to się zwie) i było czysto. Spróbuj, nawet dużo ludzi jeszcze siedzi :).

w warrocku strasznie nie podoba mi sie strzelanie ;/

Spróbuj morze Ghost Recon Online gra dosyć sporo ludzi. Cheaty o ile są to ich jeszcze nie widziałem. Także dosyć przyjmnie się gra.Wymagań jakiś kolosalnych też nie ma.

Spróbuj morze Ghost Recon Online gra dosyć sporo ludzi. Cheaty o ile są to ich jeszcze nie widziałem. Także dosyć przyjmnie się gra.Wymagań jakiś kolosalnych też nie ma.
sorka, ale cheaty są ale rzadko chyba 1 na ileś set meczy =... ale gra miodzio ale cóż gra przechodzi już w P2W bo Ubi najwspanialsze :| ceny broni za normalny hajs to poprostu wieki a za ten specjalny hop siu masz to co chcesz :/ :D

w ghostem miałem problem że nie mogłem go zainstalować co chwile jakiś błąd wyskakiwał

Witam. Jak w temacie Szukam jakiegoś mmofpsa na słaby komputer oraz bardzo ale to bardzo mała populacja cheaterów :) najlepiej jak gra byłaby podobna do blackshoot lub A.V.A lub skill 2 :)