Szukam MMORPG - Grałem już chyba w wszystko

Hej to mój pierwszy post tutaj , więc witam wszystkich .
Tak jak pisałem szukam mmorpg choć czasami wydaje mi się że chyba już jestem zbyt stary na to bo jakoś nic mi nie przypada do gustu.
Gram w sumie w mmorpg od dobrych 16 lat jak nie lepiej.
Napiszę w co grałem i czego tak naprawdę szukam .
Moim pierwszym mmorpg było chyba Mu Online choć jakoś do tego nowego nie mogę się przekonać.
WoW - Grałem w to naprawdę sporo czasu na globalu plus nawet byłem Gm-em na prywatnym niemieckim serwerze. Teraz jednak ciężko mi się w tej grze odnaleźć a jakoś nie potrafię znaleźć gildii do wspólnej gry.
Revelation Online - Kupiłem nawet Early Acces jednak bardzo się zawiodłem
Black Desert - Co jakiś czas wracam jednak jakoś gra nie potrafi mnie wciągnąć na dlużej ( może dlatego , że jej nie ogarniam haha ) xD
Grałem w ESO głównie na trialach - tez jakoś nie moje klimaty choć jestem wielkim fanem TES .
Cabal - o ile w jedynke grałem sporo czasu w II jakoś nie potrafię
Bless - ostatnio zainstalowałem - niby fajna gra ale jakoś nie urzeka na początku może zmienię zdanie z wyższym lvlem.
R.O.H.A.N Online - ojj w to grałem :slight_smile: niestety zniszczyli grę , zamknęli już nawet origin .
SWTOR - Wracam co aktualizacje
Tera online - próbowałem wiele razy podejść do tego tytułu jednak nie mogę się przekonać
Aion Online - Grałem sporo czasu jednak większośc moich znajomych skończyła grać niestety.
Blade&Soul - Gra wciągnęła mnie na dlużej , przestałem grać jak mi się skończył wątek fabularny xD
ArchAge - też wielokrotnie próbowałem jednak nie wiem jakoś mnie gra nie urzekła.
Vindictus - o ta gra mi się bardzo spodobała jednak nie mam z kim grać .
C9 też grałem kiedyś nawet nie wiem czy ta gra nadal żyje .
Naprawdę grałem już w wiele gier nawet nie chce mi się już wszystkich wymieniać.
Zależy mi na miłej atmosferze w grze ciekawej rozgrywce , fabule . Ogólnie żeby grała miała dużo możliwości nie tylko po wbiciu max lvla.

Sam nie wiem może to dlatego , że nie mam z kim grać a może po prostu faktycznie już jestem za stary :stuck_out_tongue: I za bardzo tęsknie za tym jak kiedyś się grało.
Jednak jak by ktoś mi mógł coś polecić to bardzo chętnie wyprobuje .
O wymagania się nie martwie bo idzie mi praktycznie wszystko.
Ostatnio jedyne w co gram to ZULA .

Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi - może mnie ktoś jeszcze gdzieś wyciągnie do gry ! :slight_smile:

Witaj na forum, przejdę od razu do mojej propozycji.

Maple Story 2 jeżeli cukierkowa grafika Ci nie przeszkadza.

Na plus:

• Duża populacja, ponieważ gra niedawno wystartowała.

Dużo rzeczy do robienia na tzw. “End-Game”:

• Dungeony

• Daily Quest od 50 lvl

• Chaos Rajdy (dopiero wprowadzone, podobno są bardzo ciężkie)

• Housing

• Fishing

• Crafting i wydobywanie matsów

• Auto Eventy (są świetne ^^)

• “Eventy Gildyjne” jakieś pvp i inne jeszcze nie sprawdzałem, ale działają na zasadzie, że masz je od razu odblokowane jak dołączysz do gildii i można się zgadać z ziomkami i po prostu brać w nich udział.

• Tworzenie własnych Skinów i wystawianie ich na Item Shopie za walute z IS

• PVP jest wyłączone na tą chwilę, bo pracują nad balansem. W Grudniu ma być Patch Balansujący i będą Arenki i Open PvP. Są mapy na których można się zabijać.

A to wszystko jeszcze będzie rozwijane, bo dopiero gra wystartowała ^^