Szukam MMORPG (instancje/dungi)

Cześć, słowem wstępu, doczynienia z MMORPG mam od 2004 roku (: ale trzymałem się kilku produkcji.

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Bydlak
Cechy: Dungi, instancje, wspólna gra, farma (ale nie interesuje mnie bicie expa) jak najmniej p2w lub brak(huh)

Przypadły mi do gustu: GuildWars 1 (6lat), C9, Blade & Soul (aczkolwiek content p2w postepuje coraz bardziej), Tera online

Nie przypadły mi do gustu: Lineage 2, WOW, TES, BDO, Wildstar (mimo, że pierwszy koncept bardzo mi sie podobał), Guildwars 2, Aion.

Szukam takiej gry której nie istenieje lub zredukowano do minimum taką oto sytuację.... oto przykład: Mamy trzech graczy A, B i C którzy dążą do zdobycia przedmiotu X, teraz:

A=poświęcił 500h na zdobycie X

B=poświęcił 10h na zdobycie X

C=kupił sobie w "growym sklepiku za OJRO"

Totalnie nie trawie takich gier i zniechęcają mnie one kompletnie.

Szukam czegoś na w miare równych zasadach typu poświęciłem czas i to mam, a nie totalne RNG czy "a jak nie to sobie kup za prawdziwy hajs".

Dlatego np. zniechęciłem się do BnS, ktróy z updatu na update zmusza gracza do korzystania z "ajtem szopu", mimo że poświecam(ałem) coraz więcej czasu.

Nie mam problemu z płatnościami w końcu twórcy tworzą swój produkt dla zysku, ale wydane pieniądze na gre nie moga się wiązać z byciem lepszym czy uzyskaniem tego na co inni poświęcili dużo czasu.

Ohh w sumie nie musi być to RPG.

Dziękuje z pomoc!

Jeśli interesuje cię wspólna gra to zapraszam do DC Universe Online co prawda jest to pay to play chodź za free też się można pobawić .

Dla wszystkich miłośników komiksów i nie tylko :)

Gramy na serwie US po stronie bohaterów .Jeśli chodzi o sprzęt to nie trzeba "bydlaka" wystarczy dual core i średnia karta albo PS 4 .

Zobacz sobie filmiki na y-tube z mojej strony mogę powiedzieć że nie o expienie tu chodzi najpierw "tutorial" do 30 LVL . Tutorial jest całkiem spoko z fabułą + kilka alertów ( 4 players instancje ) . Jak już wbijesz lvl 30 zaczyna się prawdziwa gra masa kontentu za free masz sporo solo , duo ,alertów i rajdów ( 8 player) wiec nawet za free można pograć kilka miechów a jak zdecydujesz się na abonament to masz 30 dlc/epizodów i 4-6 nowych wychodzi co rok więc gra się nie nudzi .

Możesz spróbować sobie jak się nie spodoba to najwyżej stracisz jeden dzień .

Polecam :) to co dozoba ?

Sam zaczynałem przygodę z grami mmorpg od GW(5lat), a plakaty co były w pudełku z grą do dzisiaj wiszą, nie miałem tylko dodatku EotN.

A od siebie polecę Neverwinter, jeśli nie próbowałeś.

Zaczynają od zwykłych questów, są jeszcze daily questy, foundry questy, dungeony, epic dungeony, skirmishe, wspólne wypady sojuszowe na smoki i gildyjne na hero i wszelkiego rodzaje instancje, co są wymagające.

Jest system kompanów, coś jak pety, mounty, craft oraz enchanting, outfity i farbki, więc jest urozmaicenie. No i są wspomniane smoki i niezapomniane dinozaury.

Graczy jest masa, wszędzie kogoś spotkasz. Jest z kim grać nawet przez całą noc. Polskich gildii też jest sporo.

Jeśli lubisz pve, to tu stoi na wysokim poziomie.

ugh, zrobie mały edit, bo DC i neverwinter to totalne przeciwieństwa tego co szukam.....

https://mmorpg.org.pl/forum/topic/96957-riders-of-icarus-koroshimoktoś-chciałby-zacząć/

Jak coś pw rng jest ale set możesz wycraftowac za tylko chodzenie na dunga + co miesiąc różne rzeczy z CS za darmo za logowanie także pety i mounty

Cześć, słowem wstępu, doczynienia z MMORPG mam od 2004 roku (: ale trzymałem się kilku produkcji.

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Bydlak
Cechy: Dungi, instancje, wspólna gra, farma (ale nie interesuje mnie bicie expa) jak najmniej p2w lub brak(huh)

Przypadły mi do gustu: GuildWars 1 (6lat), C9, Blade & Soul (aczkolwiek content p2w postepuje coraz bardziej), Tera online

Nie przypadły mi do gustu: Lineage 2, WOW, TES, BDO, Wildstar (mimo, że pierwszy koncept bardzo mi sie podobał), Guildwars 2, Aion.

Szukam takiej gry której nie istenieje lub zredukowano do minimum taką oto sytuację.... oto przykład: Mamy trzech graczy A, B i C którzy dążą do zdobycia przedmiotu X, teraz:

A=poświęcił 500h na zdobycie X

B=poświęcił 10h na zdobycie X

C=kupił sobie w "growym sklepiku za OJRO"

Totalnie nie trawie takich gier i zniechęcają mnie one kompletnie.

Szukam czegoś na w miare równych zasadach typu poświęciłem czas i to mam, a nie totalne RNG czy "a jak nie to sobie kup za prawdziwy hajs".

Dlatego np. zniechęciłem się do BnS, ktróy z updatu na update zmusza gracza do korzystania z "ajtem szopu", mimo że poświecam(ałem) coraz więcej czasu.

Nie mam problemu z płatnościami w końcu twórcy tworzą swój produkt dla zysku, ale wydane pieniądze na gre nie moga się wiązać z byciem lepszym czy uzyskaniem tego na co inni poświęcili dużo czasu.

Ohh w sumie nie musi być to RPG.

Dziękuje z pomoc!