Szukam MMORPG ktury jest po polsku

Czesc mam pytanie czy ktos z was wie lub zna jakiegos MMORPG który jest po polsku moga byc to nawet jakies serwy tej gry ale zeby byla po polsku oprócz gry *Metin2*!!!

// Boze co za zal.... welcome in new Poland aaa i warn dla ciebie - Spawn

Chyba jedynie Guild Wars się łapie, ale grę musiałbyś kupić.

a jakies zafriko ;P?

Czesc mam pytanie czy ktos z was wie lub zna jakiegos MMORPG ktury jest po polsku moga byc to nawet jakies serwy tej gry ale zeby byla po polsku oprucz gry *Metin2*!!!

Mimo wszystko, zagraj w jakiegoś mmo, w którym nie będziesz zmuszany do kaleczenia swojego języka.

Mimo wszystko, zagraj w jakiegoś mmo, w którym nie będziesz zmuszany do kaleczenia swojego języka.

właśnie już mam dosyć takich angielskich mmorpg i chciałbym zagrać w jakiegoś polskiego ale nie metina :P

Chyba http://www.martialheroes.eu/mheroes/mcsmambo.p?M5SesLng=PO

właśnie już mam dosyć takich angielskich mmorpg i chciałbym zagrać w jakiegoś polskiego ale nie metina

Powiem tylko .omg. Wiesz ile spolszczenie gry mmo wymaga pracy? Angielski to jest język międzynarodowy i każdy przynajmniej w Polce powinien nieco go umieć ,a w grach mmo specjalnie dają proste zdania by każdy je zrozumiał. A poprzez grę w takie gry uczysz się języka bo jak widzę to polski idzie Tobie słabo.

Nie ma zadnego MMO po polsku poza Miecho 2. Aaa no i GW i nie jest drogi...

age of conan.

www.nostale.pl

I wbrew pozorom 3d bo można kręcić i oglądać z każdej strony swoją postać czy jakieś inne rzeczy. :rolleyes:

Czesc mam pytanie czy ktos z was wie lub zna jakiegos MMORPG który jest po polsku moga byc to nawet jakies serwy tej gry ale zeby byla po polsku oprócz gry *Metin2*!!!

// Boze co za zal.... welcome in new Poland aaa i warn dla ciebie - Spawn