Szukam MMORPG na bardzo długi czas

A coś, ze starych POLSKICH MMORPG? czy na prawdę nie ma sensu zaczynać .
A są tu gracze ESO ?

Jak mogę promować coś w co nie gram ?, ale rozumiem pewnie wiek -15… każdy musi się gdzieś wyżyć … A, że Ty możesz zrobić to tylko w internecie, bo w rzeczywistości znając życie nie masz podjazdu do największego lapsa w szkole (tego zaraz po Tobie). I zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie to wypisujesz jakieś śmieci…

Polecam spróbować zagrać w Drakensang Online. Gra jest całkowicie po polsku. Osobiście nie dotarłem do tzw. endgame, ale gra mi się bardzo przyjemnie. Grafika przyzwoita, całość waży niecałe 2GB i można się bawić zarówno pve jak i pvp. Nie wiem jak wygląda sprawa z p2w na pvp, bo gram tylko pve, ale na pewno można za realną kasę kupić dużo rzeczy. Nie zmienia to faktu, że jest to zupełnie niepotrzebne. Z bossów lecą złote itemy, a z rare mobków podczas questowania również leci masa przedmiotów.

1lajk

Kolego, jakiś kontakt do Ciebie TS/Discord? Po pracy bym się odezwał :slight_smile:

Skoro ja mogłem znaleźć szwedzką gildię w ESO to z polskimi raczej nie powinno być problemu.
Na dłużej to bym polecił Eve Online, może Albion albo Runescape bo chwilę się pomęczysz zanim coś konkretnego tam ogarniesz.

nie wiem czemu nikt nie polecil neverwinter online po polsku de facto jest do jakiegos momentu ale kontekst nie jest skomplikowany a gra sie przyjemnie

Neverwinter online od dawna nie jest po polsku.Od pewnego momentu gra jest mocno P2W.Jest taka sobie, mnie zaczyna wkur…

Czy Eve Online jest po polsku?

Tak.

1lajk

Dzięki za odpowiedź! Pewnie wypróbuję je sobie w wolnej chwili.

Eve online po polsku ha ha ha::grinning: Ale se jaja robicie.

1lajk