Szukam MMORPG z Bufferami i wiekszym PT niz 5 osob i Party grindem

Jak w temacie, szukam gry, gdzie dobrze rozwiniete sa klasy bufferow (przyklad L2) i party jest wieksze niz standardowe tyeraz 5 osob (tank healer + 3dps). Dlaczego tak ? Poniewaz zawsze cenilem sobie L2 za mnogosc klas i suppoortow, gdzie party wymagalo polowy party supportow dla efektywnego lvlowania, niestety wyglada na to, ze ta gra jest martwa. Cenie sobie w grach nacisk na gre w PT, nie interesuja mnie gry typu BDO gdzie calosc gry moge przejsc SOLO. Tak wiec gra oparta o PARTY GRIND.
Wiem ze to chyba nie mozliwe, ale najlepiej aby bylo to w miare nowa gra, rozpatrze wszystkie propozycje…
Z gory dzieki za pomoc <3

Nie ma takiej gry, szczegolnie nowej w ktorej do progresu potrzebujesz party. Zatrzymales sie na L2 to na nim zostan.

Niestety, ale wszystko co teraz wychodzi to właściwie SP, a jedyne funkcje MMO ograniczają się do AH i wojen gildii. PK to już chyba w ogóle zapomniany termin we współczesnych produkcjach. Straszne nadzieje wiązałem z BDO, ale wbiłem 40lv (tak wiem, że to mało) i jedyna moja interakcja z innym graczem to była prośba o wyjaśnienie nodów. Teoretycznie to raidy w WoWie są nastawione na grind i na większe pt, ale to już bardziej co-op.