Szukam MMORPG z open world pvp

Dzień dobry

Tak jak w temacie szukam mmorpg z pvp na open worldzie.
Przykłady:
Wow classic
Lineage 2
Aion

Czy znajdą się żywe tytuły na rynku ?

Myślałem o FFXIV ale nie wiem jak tam pvp wygląda chyba tylko areny są.

Z takich ciutkę większych mmo to chyba tylko Albion i Eve online, w nowszych mmo raczej gardzą open pvp

Znowu jakiś chłop obudził się po 10letnim śnie i szuka czegoś co działało tylko i wyłącznie 10-15 lat temu i też tylko i wyłącznie z powodów takich że nie było contentu w grach, oraz ludzie zaczynali swoje przygody z grami i coś takiego jak wbicie do wrogiej nacji zabic typa i zostać zabitym przez zerg ludzi sprawiało frajdę i tę wyjątkowość.

Teraz to TYLKO Albion Online sprawdza się do twoich wymogów TYLKO.

PvP w grach umarło 90% ludzi nudzi już sprawdzanie swoich umiejętności w walkach z innym graczem by zobaczyć kto lepiej i sprawniej wciska przyciski w odpowiedniej kolejności

2lajki

Dobrze gada, polać mu.

Tibia

Witam Ciebie serdecznie.
Polecam Odin:Valahalala i ten Dark cos tam Endgame. Ewentualnie Roblox/tinder to może I chłopaka jakiegoś poznasz.

1lajk

Z takich nowszych to corepunk kojarzę że ma open world i chyba duży nacisk na te PvP będą stawiać skoro nie mają pomysłów na ciekawe PvE.
Ciężko będzie znaleźć coś nowszego z racji tego że tylko kilka procent graczy oficjalnie lubi forced PvP.

Hej.
Elder Scrolls Online masz Cyrodil, gdzie masz 24/7 wojnę, nie wiem jak wygląda aktywność bo już jakiś czas nie grałem. Swego czasu GW2 też miało tryb RvRvR potem zmieniony. GW2 znów na fali, więc może warto zerknąć. Masz też Throne and Liberty, gdzie jest nadal sporo Polskich Gildii i ostatni dodatek wprowadził Wyspę z ciągłym PVP dodatkowo w ciągu dnia masz sporo eventów PVP. No i masz Return of Reckoning. Mimo że to priv ale bardzo stabilny i cały czas rozwijany.
Pozdrawiam.

1lajk

ESO jeśli chcesz latać sam to dobry wybór. Polskie gildie już praktycznie nie latają po Cyro. W GW2 to chyba lepiej wygląda, przynajmniej tak mi się wydaje. TnL masz PvP w open dungach też w nocy.

1lajk

Jesli open world pvp to tylko Mortal Online 2, najbardziej skillowe pvp jakie jest dostepne na rynku

Wydaje mi się, że prócz Albion nie ma czegoś takiego jak open pvp. Może na jakimś privie wowa pre WoD to czasami na mapkach jakiś ludzik cię zabije, ale jako tako wojen nie ma.

Też polecenia Albion jak większość wyżej mimo, że już w niego nie gram.
Jeżeli nie przeszkadza Ci skaba grafika, prywatny server i mozolne wbijanie lvl i eq to zachęcam żeby sprawdzić stare grę z 2004 czy 2005 roku - Archlord. Aktualnie gramy na serwerze Archonia :wink:

Poznałem twoją starą… jak nie pykam w gierki to pykam właśnie ją.

Dzieki wszystkim za odpowiedzi :slight_smile: A Dzienciou mama cie pozdrawia jak coś.