Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i5 7500, 1060 6gb, 8GB ram
Cechy: Ładna grafika, optymalizacja na tyle "ogarnięta", żeby gra chodziła w 60 fps, B2P, itemshop, który nie daje przewagi w grze.
Przypadły mi do gustu: Szczerze mówiąc to nie grałem w wiele gier tego typu. Jest to początek mojej kariery, ale grą, która przypadła mi do gustu jest np. B&S
Nie przypadły mi do gustu: WildStar
Szukam MMORPG
A zalezy Ci na f2p? Czy nie? Bo jezeli nie, to mogę polecić GW2 lub Wow'a. Gry naprawdę bardzo dobre, mimo ze nie są to nowości, to populacja nie spada. Do tego świetna fabuła, przyjemne questowanie i masa innych rzeczy do robienia. Obie gry są od siebie rózne, ale naszczescie obie mają traila. GW2 mozesz grac w samą podstawkę za darmo, ale za dodatki to trzeba juz zapłacić. A Wow, no to wiadomo, działa na abonament. Ale do 20 lvl mozesz grać za free. Warto przetestować.
Spróbuj ESO, cena nieduża, grafika nie najgorsza, a optymalizacja całkiem niezła. Wystarczy jak na sam poczatek kupisz podstawkę, która w zupełności wystarcza na wiele godzin.
Zastanawiałem się nad ESO, ale jednak coś w środku mówi mi, że to nie ta gra. Zastanawiałem się nad BDO. Ktoś gra/grał i mógłby powiedzieć coś o tej grze?
Może zobacz riders of icarus z płatnych rzeczy tylko premium co mies ci potrzebne i to na endgame bardziej bo na początku to bardziej expa daje niż te inne bonusy gra jest przyjemna szczególnie endgame lapiesz mounty, robisz dungi, solo instancje i ulepszasz eq bardzo często eventy community małe ale można kogoś znalesc
jeśli nie masz rodziny to graj w BDO ja bym grał ale po 3 miesiącach dziecko mnie nie poznawało XD i przestałem grać gdyby ta gra nie wymagała tak dużo czasu to bym grał nadal
Swtora ma ogrom end gameu - DLA nowej osoby, z Pol Roku gry.
Mowia, ze bez end gameu Bo po prostu weterani walkowali juz raidy it'd po serku razy, a wolniej dochodz...
Poza wow, ff14, gw2, ESO jest to imho jedyna sensowna produkcja jak kreci CB aspekt PvE.
Z PvP to poza Koreans Kimi grinderami, ktore wymagaja ogromu czasu jak l2, BDO, soon to masz eve.
Imho o Ile mozesz pozwolic na suba swtora jest spoko, a jak szukasz czegos bardziej grind/akcja to ew
Warframe jest swietny I w sumie wiecej jak jednorazowo 15 euro nie wydasz I to nie od razu.
Odradzam inne f2p klon crapy, szkoda czasu to juz lepiej single cisnac.
Nie podobają mi się gry, których akcja dzieje się w przyszłości. W najbliższych dniach postaram się wypróbować BDO i ESO. W każdym razie dalej jestem otwarty na propozycje.
Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i5 7500, 1060 6gb, 8GB ram
Cechy: Ładna grafika, optymalizacja na tyle "ogarnięta", żeby gra chodziła w 60 fps, B2P, itemshop, który nie daje przewagi w grze.
Przypadły mi do gustu: Szczerze mówiąc to nie grałem w wiele gier tego typu. Jest to początek mojej kariery, ale grą, która przypadła mi do gustu jest np. B&S
Nie przypadły mi do gustu: WildStar