Witam,
Jak w temacie, szukam mmorpg z kozackim systemem pvp, i rangami pvp, za które można odblokować dodatkowe umiejętności bądź rozdać bonusowe statystyki. Z częścią end game dropu na mapach pvp i w zasadzie przymusem korzystania po części z tych map, dodatkowo preferuje ele w zbrojach i broniach które w zależności od trafienia w odpowiednia badz nie, zwiększają lub obniżają obrażenia… Nie interesuje mnie nic pokroju pvp w GW2 - grałem kilkadziesiąt godzin na wszystkich trybach pvp - bo jest po prostu słabe (subiektywna ocena więc proszę sie nie spinać ) gierki jak, Aion , Lineage 2 również odpadają. Sam kontent fabularny również specjalnie mnie nie interesuje ale oczywiście go nie wykluczam, gry rankingowe itp również są mi zbędne. W zasadzie to napiszę w prost, szukam gry tj Shaiya ale nie jej… Nowe tytuły typu Lost Ark również nie spełniają kryteriów.
Jeśli macie jakiegoś kandydata to na pewno sprawdzę
PS: Zapomniałem dodać, zależy mi na tym aby wartość postaci na pvp była uzależniona od skilla i wydropionego oraz wyenchantowanego eq, i aby drop z PvE również miał wpływ na rozgrywke PvP