Wiem że temat z zalozenia do kasacji ale jednakmoja prosba jest dosyc nietypowa. Mianowicie chodzi mi o to że pelno jest MMO opartych na wszelakich mitologiach dzieki Tantra zobaczylem ze gremozna oprzec na czyms innym niz standardzie fantasy(gra wzrorowana na mitologii Indyjskiej). Szukam MMO w realiach starozytnego egiptu ,pomimo ze gralem w dziesiatki MMO takiej jeszcze nie widzialem. Zna ktos jakąś?
Szukam MMORPG
szukalem kiedys gry opartej na dziejach mitologii norskiejnordyckiej (?)
niestety nic takiego nie znalazlem.
za to gra singleplayer-LOKI spelnia i Twoje i moje wymagania-istnieje tez tryb multi.
gralem w Lokiego , wogole mnie nie wciaga:(
Bo Loki to nie RPG tylko Hack'n'slash...
Nigdy nie słyszałem o takich rpg'ach, ale podobno Rise of the Argonauts, który prawdopodobnie wyjdzie w październiku tego roku ma posiadać Multiplayera. Jak on będzie wyglądał - nie wiem, ale gra wygląda obiecująco
jako,ze w miarę legalny temat "szukam mmo" juz jest...
czy zna ktoś grę,w ktorej mozna byc kims na wzór nordyckiego wojownika?
no wiecie...przypakowany,2h axe w łapie..
bo wzięło mnie na mitologię nordycką i sobie gram w lokiego ;P
ale szukam mmo ;P
@edit
A co byście powiedzieli o grze dark and light? pelno klas i ras
,duzo opcji.. czemy tak malo o niej slychac??
przemcio zadaję sobie te samo pytanie... i też jestem ciekawy odpowiedzi (o tym D&L)
Nie wiem, też się zastanawiam, po Screenach wygląda ciekawie.
Co na to inni?
Nick: ~ksy89 08-09-2008.r 18:43Hmm coś mi się zdaje ze gra juz jest wyłączona z powodu braku funduszy na utrzymanie servera... Mozna jedynie sobie pograć w trybie "offline" smileySzkoda bo gra zapowiadała się bardzo ciekawie...Jak ktoś gra nadal a przeczytał mojego posta i sądzi ze jest to brednia to co napisalem to niech mi da znać na maila ksy89@o2.pl smiley Ale jestem przekonany że gra jest zamknieta... Servery wyłaczone, coś takiego piszą na forum DnL :/
Nie wiem czy to prawda czy nie ale jeśli to prawda... to szkoda
DnL było brzydkie, na zjechanym silniku który non stop doczytywał , mialo poronione skille a przyjemność grania była porównywalna do podcierania sie jeżem
Aha czyli to przez silnik graficzny mi się tak cięło dobrze wiedzieć :-x
a co z tymi nordami? na razie pozostaje mi morowind xD
a co z tymi nordami? na razie pozostaje mi morowind xD
To ja sie tez doczepie i powiem ze szukam czegos w klimatach Wikingow... Gral ktos kiedys w stara jak swiat gre zwana RUNE? Szukam tego typu wlasnie...
4 czy 5 lat temu było Vikings Empire, gra brzydsza od Tibii ale z całkiem przyjemnym klimatem, niestety została zjedzona prez nowsze tytułt i teraz znaleść info ,że wogole była graniczy z cudem:(
Oooo, Rune był świetny Fajny klimacik i widowiskowe walki:D
Sporo brutalności itp ;P
Fajną grą podobną do Rune jest także:
Severance: Blade of Darkness
(^^,)
Spawn, rune to nie takie stare - przynajmniej jak dla mnie - daggerfall to staroc )
osobom ktore szukaja "viking style" moge powiedziec ze na przelomie 2009/2010 - bedzie nowa pozycja na rynku - gra 3d rzecz jasna - postaramy sie aby swiat byl na prawde duzy i wciagajacy - nie pustynia - choc wymagania nie beda male to moge od razu powiedziec :|
Ja czekam za SUN Online, i ciekawe też może być Runes Of Magic.
a na razie Broda pograj w Cabal Online, moim zdaniem bardzo dobrze rozwinięta gra.
Ale niestety nudna jak flaki z olejem...
Cabal online - gra ciekawa, wielkim plusem jest zaje*** system combo.
Jedyne co mi się w niej nie podoba to to że akcja dzieje się w przyszłości
Ale niestety nudna jak flaki z olejem...
nie zgodzę się z tym, bo cabal jako jedyna gra.. przyciągnęła mnie na dłuższy czas.
i z tego co mówią inni im też się podoba: p zapraszam na serwer Mars, nie na merucry gdzie pełno polskich Noobów(Którzy psują klimat)
Cabala juz zaliczylem to nie jest nudne jak flaki z olejem. Nie obrażajmy flaków.