Szukam dobrego MMORPG który sie nie znudzi po paru minutach...To gry w kture juz grałem:
1-Flyff
2-Rumble fighter
3-Metin2
4-Trickster Online
5-4Story
6-Fiesta Online
7-Domo Online
8-Project Powder
9-Lunia Online
10-Runes of magic
pliss HELP!!
Szukam dobrego MMORPG który sie nie znudzi po paru minutach...To gry w kture juz grałem:
1-Flyff
2-Rumble fighter
3-Metin2
4-Trickster Online
5-4Story
6-Fiesta Online
7-Domo Online
8-Project Powder
9-Lunia Online
10-Runes of magic
pliss HELP!!
Shayia albo Atlantica Online
Sprecyzuj troszeczkę swoje wymagania opisując czego oczekujesz po grze, czy grafika się liczy itp. To by troszeczkę ułatwiło w dobieraniu pozycji. Jak na razie doradzę Ci Lineage II tylko pamiętaj ze każde mmo staje się nudne po krótkim czasie jeśli grasz sam.
Szukam dobrego MMORPG który sie nie znudzi po paru minutach...To gry w kture juz grałem:1-Flyff2-Rumble fighter3-Metin24-Trickster Online5-4Story6-Fiesta Online7-Domo Online8-Project Powder9-Lunia Online10-Runes of magicGrafa niech najlepiej będzie cukierkowa ale nie musi być.Żeby miało system PvP i wybór klas.ps:Prosze was niech ta gra nie śćiąga sie ze 8 godzin najwyzej ze 4 pliss
Ja ci polecam Tales of Pirates
ehh też w to grałem xD
To zobacz Zu Online
Pisze się które nie kture Perfect World?
Ja polecam ci gre ROHAN ONLINE. Ma rozbudowany rozwoj postaci, ciekawy system PvP. Duzo skili.
Musze cie zmartwić grałem nie napisałem wszystkich w temacie nie pamietam dokladnie wszystkich nazw
Ja ci powinienem dac ostrzeżenie za temat ktory nie zgadza sie z wzorem... (patrz temat przyklejony) wymieniasz tu sporo MMO w ktore grales... teraz mi powiedz jak dlugo?? 2... 3 moze 5 dni? Grajac tyle czasu to zaden mmo ci sie nie wkreci... bo poczatki zazwyczaj sa nudne.... a w szczegolnosci jak sie gra samemu. Poswiec czas na sciaganie i zobacz Runes Of Magic albo Sword of the new World.
sprubuje włąśnie ściągam runes of magic i tylko we flyffa,rohan,rumble fighter,trickster online grałem dłużej
Aion online.
// Ostrzezenie... za spam i za..... jestem modem musze reprezentowac poziom... ale domysl sie - Spawn
Enzo jesli powiesz mi jak mam zagrać w Aion-a to będziesz moim Bogiem
Aion online.
Spadłem z krzesła.
@Topic
World of Warcraft a jeżeli nie chcesz płacić to prywatne serwery (są one nielegalne).
Cabal online.
9Dragons (Nawet niezła gierka).
Silkroad (Dosyć dobra chociaż mi się znudziła)
I jeżeli nie zauważyłeś to każdy poda ci gry które podobały się jemu samemu, to ty musisz sprawdzić co ci najbardziej odpowiada.
A tak btw... kiedy ostatnio patrzyłeś na stronę główną ?
Enzo jesli powiesz mi jak mam zagrać w Aion-a to będziesz moim Bogiem
Juz ci mowie.... czekasz.... czekasz.... i jeszcze raz czekasz.... ooo wkoncu wyszla czekalem tylko hmmm... ponoc ma wyjsc za 2 miechy... wiec dajmy te 2 miechy..... A teraz dalej. Placisz i grasz. ;D. Jestem twoim bogiem.
A enzo dostaje osta za spam.
Robisz to bardzo chaotycznie. Napisz w końcu wsystkie w jakie grałeś (posiedź i pomyśl chwile) i je wypisz bo Ci co jakieś znają mają problem bo strzelają. Nie wiedzą czy juz w nią grałeś.
Z darmowych mmorpg to tylko 3 gry wg. mnie są godne polecenia. Runes of Magic - bardzo udana kopia WoWa , Priston Tale 2 nie grałem ale z filmikow na youtube i opisow wnioskuje ze moze byc bardzo dobra i Atlantica online .
sprubuj 2moons, infinity online albo requiem ewentulanie last chaos
1-Flyff
2-Rumble fighter
3-Metin2
4-Trickster Online
5-4Story
6-Fiesta Online
7-Domo Online
8-Project Powder
9-Lunia Online
10-Runes of magic
pliss HELP!!