Szukam MMORPG

Od dość dawnego czasu szukam jakiegoś mmorpg w który mógłbym pograć jakiś dłuższy czas, niestety nie mogę znaleźć żadnego interesującego, jest ich dość dużo i sprawdzenie wszystkich zajęłoby bardzo dużo czasu, więc zwracam się o pomoc.

Typ Gry: MMORPG

Grafika: Pod ten komputer

Intel core 2 duo 1,6GHz, 1gb ram , geforce 7300gt 256 mb ram - myślę że takie info powinno wystarczyć.

Co ma zawierać gra: Grafika powinna być ładna, nie musi być to jakaś najlepsza, ale żeby nie "kłuła" w oczy

Skille, Questy, dość sporo itemów (choć nie musi), żeby w grze ciężko było natrafić na klona( postać identyczną jak moja) - myśle że to wszystko.

Cechy Szczególne: Bron boże, żeby nie była to kopia WoWa taka jak np. 4story (grałem, nie spodobała się)

Może podam w jakie gry grałem, byście ich nie wymieniali:

-Cabal Online

-Mu online

-Supreme Destiny

-Thang Online

-Shadowbane

-Metin 2

-Legend of Ares

-Last chaos

-Flyff

-Kal online

-Empire of Martial Heroes

-4story

-Hero Online

Nie piszcie WoWa i Lineage'a - nie zamierzam grać na prywatnych serwerach. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc ;)

Spróbuj Archlord. Sądzę ,że Ciebie zainteresuje. W części spełnia twoje oczekiwania ewentualnie Sword at the New World ,lecz to wyższa szkoła ;P

Requiem Bloodymare.

Świetny mroczny klimat, ładna grafa, questy są, chociaż grindu niestety także nie brakuje :huh:

Sam sprawdź, ale wydaje mi się, że to ciekawa pozycja ;)

Trochę wysoka ta waga instalki w Requiem Bloodymare ok. 2,5 Gb to dość sporo czasu ściągania,a le to nie robi zbyt dużej przeszkody, pójde do szkoły kompa zostawię i jak wrócę powinienem już mieć :rolleyes:

Klimat Dark Fantasy, to będzie jakaś świeżość w grach mmorpg w jakie grałem (większość w weselszym klimacie)

Ogólnie to mi taki klimat odpowiada, a z grindem... to ciężko znaleźć jakąś grę gdzie nie grindujemy, to juz jest tak jakby cecha charakterystyczna darmowych mmorpg ;)

Ściągnę, zobaczę, zapoznam się, jak się nie spodoba zostaje Archlord. ;)

Dzięki za pomoc.

Polecam Ci Archlorda gram w niego od nie dawna ale jest świetny wcześniej grałem w wowa ale dosc miłem ciagłego zmieniania serv-ów ewentualnie spróbuj Ether sage online lub Runs of magic polecam naprawde:)

Ja teraz testuje Requiem Bloodymary i powiem ci że ta gra to cudeńko krew,latające głowy, Bardzo fajne grafike ma bardzo dobrą.

POLECAM :P

@down

nie przeciagaj słów tak duużo

Chcesz gre na dłłłłłłłłłłługgggggggggggggggggooooooooooooooo? polecam sword of new world niesamowita:) przetestuj zobaczysz sam

Od dość dawnego czasu szukam jakiegoś mmorpg w który mógłbym pograć jakiś dłuższy czas, niestety nie mogę znaleźć żadnego interesującego, jest ich dość dużo i sprawdzenie wszystkich zajęłoby bardzo dużo czasu, więc zwracam się o pomoc.

Typ Gry: MMORPG

Grafika: Pod ten komputer

Intel core 2 duo 1,6GHz, 1gb ram , geforce 7300gt 256 mb ram - myślę że takie info powinno wystarczyć.

Co ma zawierać gra: Grafika powinna być ładna, nie musi być to jakaś najlepsza, ale żeby nie "kłuła" w oczy

Skille, Questy, dość sporo itemów (choć nie musi), żeby w grze ciężko było natrafić na klona( postać identyczną jak moja) - myśle że to wszystko.

Cechy Szczególne: Bron boże, żeby nie była to kopia WoWa taka jak np. 4story (grałem, nie spodobała się)

Może podam w jakie gry grałem, byście ich nie wymieniali:

-Cabal Online

-Mu online

-Supreme Destiny

-Thang Online

-Shadowbane

-Metin 2

-Legend of Ares

-Last chaos

-Flyff

-Kal online

-Empire of Martial Heroes

-4story

-Hero Online

Nie piszcie WoWa i Lineage'a - nie zamierzam grać na prywatnych serwerach. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc ;)