Szukam MMORPG

Szukam fajnego mmorpg z grafiką 3D i fajnymi combosami.... Grafika ma być fajna, postacie terz i bez przesady z qestami. Nie lubie ,,chińszczyzny" czyli gier o chińskim klimacie z krzywookimi ludźmi... Lubie robić qesty ale bez przesady.... Mam durzo czasu na granie. A GRA MA BYC FREE

gralem w:

maplestory-perfect world-silkroad-cabal.rappelz

polecilbym ci Cabala ale jak mowisz ze grales :P hmm Last Chaos :) moze :)

bez sensu a gra 2 facetow reszta baby... bez urazy.... dajcie coś fajnego.... dodam ze jestem fanem naruto...

bez urazy, ale jezeli dyskfalifikujesz LC tylko za to, ze w grze sa dostepne tylko 2 charaktery plci meskiej to zal.ru ;/ na prawde! wez zassaj klienta(500mb) i pograj troche, znajdz kumpla i niech Cie poprowadzi przez gre! Last Chaos to naprawde jedno z lepszych mmo w jakie gralem. chiodzi przede wszystkim o klimat i atmosferę. spróbuj, nie pozalujesz.

bez sensu a gra 2 facetow reszta baby... bez urazy.... dajcie coś fajnego.... dodam ze jestem fanem naruto...

To ty w MMO grasz facetami yyyyy. Babki rox :P

jak masz postać kobietę zawsze można liczyć na darmowe itemki itp :D lub na:

http://prostytucja.w.tibi.2.patrz.pl/

Hehe, za czasów grania w Tibię dosyć często widziałem komunikat "Sell sex" :mrgreen:

Ja polecam szczerze Fury online wcześniej była płatna ale to już przeszłość teraz jest dostępna dla wszystkich za darmo z możliwością :!: konta premium :!: :!: :!: :!: :-P

Szukam fajnego mmorpg z grafiką 3D i fajnymi combosami.... Grafika ma być fajna, postacie terz i bez przesady z qestami. Nie lubie ,,chińszczyzny" czyli gier o chińskim klimacie z krzywookimi ludźmi... Lubie robić qesty ale bez przesady.... Mam durzo czasu na granie. A GRA MA BYC FREE

gralem w:

maplestory-perfect world-silkroad-cabal.rappelz