Szukam MMORPG

Witam

Gatunek: MMORPG

Sprzęt:

Procesor: Intel core i7-6500 2.50 GHz

Ram 16GB

Karta graficzna:GeForce gtx950M

Cechy: [Nacisk na PVE, ciekawy rozwój postaci, Grind(oczywiście nie 100%) aczkolwiek tak pół na pół z questami), Brak botów, cziterów etc., Dungeon Finder, Brak mikropłatności dających przewagę, Gra B2P lub F2P, Brak autotrackera]

Przypadły mi do gustu:

WoW(grałem swego czasu, ale tyle co sie nagrałem mi już starczy)

Lineage 2(Kiedys grałem na prywatnym serwerze, aczkolwiek szukam teraz czegoś bardziej dynamicznego)

Guild wars 2( Dużo słyszałem o tej grze, nie miałem okazji w nią zagrać, słyszałem wiele dobrych opini jak i złych na jej temat, na razie wstrzymuje się z tą grą, chociaż wygląda sympatycznie)

Nie przypadły mi do gustu:

Riders of Icarius, Tibia, Aion, Metin 2

Prosze was drodzy forumowicze o pomoc, bede wdzięczny za każdą propozycje :)

Pozdrawiam

Może jednak spróbuj tego gw2. Mnie wciągnęło dopiero za drugim podejściem, ale jak już wciągnęło to naprawdę na dobre. Grałem we wszystko rynku i dla mnie Gw2 to aktualnie chyba najlepsza propozycja jaka jest na rynku. Nawet w WoW-ie nie spędziłem tak dobrze czasu. Spełnia wszystkie twoje wymagania i naprawdę gra godna polecenia. Ludzi jest mnóstwo. Przez to, że jest jeden mega-server w żadnej innej grze tak nie czuć ogromu społeczności jak w gw :)

GW2:

ciekawy rozwój postaci -jest

Nacisk na PVE -nacisku nie ma, grasz to co lubisz aczkolwiek gdy chcesz robic living story no to masz typową fabułę i pve plus jakieś nagrody z tego, na pewno jest co robić

Grind- tu nie nabijesz expa przez grind mobów bo byś to robił miesiącami ( jak chcesz to możesz ;p ) expi się raczej na questach i 'żyjącym świecie'

Brak botów, cziterów etc - przez 4 lata spotkałem 1, może 2 także nie ma

Dungeon Finder - jest

Brak mikropłatności dających przewagę - w 'item shopie' kupujesz tylko rzeczy kosmetyczne, można płacić walutą z gry także brak p2w

Brak autotrackera - brak

Sam widzisz, gra praktycznie idealna i do tego combat w grze jest tak unikatowy że nie znalazłem drugiej takiej gry. Serdecznie Ci polecam ;)

Kilka rzeczy może nie pasuje ale zobacz na Black Desert - lepszego grindownika nie znajdziesz ;)

Witam

Gatunek: MMORPG

Sprzęt:

Procesor: Intel core i7-6500 2.50 GHz

Ram 16GB

Karta graficzna:GeForce gtx950M

Cechy: [Nacisk na PVE, ciekawy rozwój postaci, Grind(oczywiście nie 100%) aczkolwiek tak pół na pół z questami), Brak botów, cziterów etc., Dungeon Finder, Brak mikropłatności dających przewagę, Gra B2P lub F2P, Brak autotrackera]

Przypadły mi do gustu:

WoW(grałem swego czasu, ale tyle co sie nagrałem mi już starczy)

Lineage 2(Kiedys grałem na prywatnym serwerze, aczkolwiek szukam teraz czegoś bardziej dynamicznego)

Guild wars 2( Dużo słyszałem o tej grze, nie miałem okazji w nią zagrać, słyszałem wiele dobrych opini jak i złych na jej temat, na razie wstrzymuje się z tą grą, chociaż wygląda sympatycznie)

Nie przypadły mi do gustu:

Riders of Icarius, Tibia, Aion, Metin 2

Prosze was drodzy forumowicze o pomoc, bede wdzięczny za każdą propozycje :)

Pozdrawiam