Szukam MMORPG

Witam.

Po dość sporej przerwie od ostrego nolife-owania, mam zamiar troszkę pograć w jakieś ciekawy tytuł. I tu zwracam się z prośbą do was. POMOCY ! tak przeglądam te tematy i dalej nie wiem...

Gatunek: RPG
Sprzęt: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-aspire-es-15-e5-575g-58y3-i5-7200u-8gb-1tb-w10.bhtml
Cechy:

- Sporą ilość graczy (przydało by się też kilku rodaków)

- Przyjemny grind.

- za***iste PVP

- Najlepiej bez ostrego p2w.

- Ciekawe zajęcia na end game

- Przyjemne rajdy

- Dobry antybot (tego nienawidzę)

Przypadły mi do gustu: Lineage 2, Tera

Opłaca się zaczynać od nowa w TERA ? Jak jest z ludźmi na serwerach ? Macie jakieś inne propozycje ?

Aion, Guild Wars 2, Revelation Online.
Te gry pasują do twoich wymagań, które nie są jakies duże. No i nie za wiele tych szczegółów.

W Tere nie opłaca się już grać, ale polecam ci Black Desert, Grind,pvp - nnajlepsze jakie jest na dany moment - end game jest sporo do robienia, napewno się nie znudzisz.

Ja bym grał w Tere Online gdyby nei to że jest tak dupiacie zoptymalizowana że nawet na dobrym sprzęcie przycina w dungach i grupowym pvp.

Lineage 2 (rusza nowy server na offie), World of Warcraft

Próbowałem odaplić te renevation online. Niestety laptop którego posiadam tego nie pociągnie. Zostaje mi chyba czekać na nowy serwer l2 :)

Witam.

Po dość sporej przerwie od ostrego nolife-owania, mam zamiar troszkę pograć w jakieś ciekawy tytuł. I tu zwracam się z prośbą do was. POMOCY ! tak przeglądam te tematy i dalej nie wiem...

Gatunek: RPG
Sprzęt: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-aspire-es-15-e5-575g-58y3-i5-7200u-8gb-1tb-w10.bhtml
Cechy:

- Sporą ilość graczy (przydało by się też kilku rodaków)

- Przyjemny grind.

- za***iste PVP

- Najlepiej bez ostrego p2w.

- Ciekawe zajęcia na end game

- Przyjemne rajdy

- Dobry antybot (tego nienawidzę)

Przypadły mi do gustu: Lineage 2, Tera

Opłaca się zaczynać od nowa w TERA ? Jak jest z ludźmi na serwerach ? Macie jakieś inne propozycje ?