Szukam MMORPG

Hejo :D wszystkim poszukuje MMORPG

Gatunek: RPG nie strzelanki

Sprzęt:Intel Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

Pamięć RAM 8GB

Nvidia Geoforce GTX 960M

Jakie gry mnie interesuje na 100% Trójca święta :D TANK/DPS/Healer może być jeszcze support. Najbardziej interesuje mnie endgame nie cierpię łatwych gier a specjalnie ez endgamu. Nie szukam gier p2w interesuje mnie p2p albo b2p no z f2p może być ale bez p2w. Grafik jak jest ładna bomba :D nie lubie jak jest brak ludzi w grze... MMORPG musi posiadać duży graczy. Grałem wiele gier i jest ciężko mi coś wybrać, gra musi mnie naprawdę wciągnąć.

Jakie gry mi przypadły do gustu:

FFXIV ( gram do teraz ale jest nuda przed 4.0, co wniej kocham wszystko TOP GRAFIKA, dużo rzeczy do roboty i chyba najlepszy crafting grze)

FFXI (poziom endgame najlepszy jakikolwiek grałem osoby który grałem przez długi czas wiedzą co to znaczy hardcore)

Albion (fajne ale nudzi sie poczasie :()

C9 ( non-target fajne pvp ale na dłuższą metę nudne)

Diablo 3 i POE (uwielbiam obie gry ale też nudne na dłuższy etap, rozgrywka monotonna)

Jakie gry mi nie przypadły do gustu:

WOW (gra świetna ale jak się jest fanem FF no to gierka nie przyciągnie bo nie te klimaty)

Aion, Tera (nudne)

WildStar (gierka ma pomysł ale jednak odpychająca mechanika walki)

ESO (nie mój klimacik fajne gierka polecam innym gorąco ale mnie jakoś nie za bardzo przyciągneło)

PS. Myslałem o GW2 ale nie wiem czy warto spróbować jak wygląda PVE i Endgame nie cieakwi mnie PVP za bardzo.

Może TERA ONLINE ostatnio sytuacja na eurpejskiej wersji mocno się poprawiła, natomiast na amerykańskiej stale jest dobra sytuacja.

Proponuje ażebyś spróbował mabinogi, wg. mnie jest to gra z otwartym światem, piaskownica bym nawet rzekł. End game nie wiem jeszcze nie doszedłem do niego, ale aktualnie gadam z ludźmi którzy grają już 6 lat a nie maja jeszcze ukończonej postaci, tak więc mogę tylko spekulować że end game jest długi. Poza tym masz coś w rodzaju historii (epizodów) które dają bonusy, czasem skille i są nieźle rozbudowane, chociaż 3 pierwsze. Podobnie jak w eve online masz wolną rękę a gra nie prowadzi cię za rękę. Ostatnio się zbierają nowi gracze, wszyscy są pomocni, radą i finansowo (czasem piniądz się przydaje) . Poza tym większość serwera to gracze którzy są kulturalni i starają się pomóc. Serdecznie polecam.

ps: jak będziesz pisał coś (do mnie) to oznacz mnie żeby mi powiadomienie przyszło. ;)

Hejo :D wszystkim poszukuje MMORPG

Gatunek: RPG nie strzelanki

Sprzęt:Intel Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

Pamięć RAM 8GB

Nvidia Geoforce GTX 960M

Jakie gry mnie interesuje na 100% Trójca święta :D TANK/DPS/Healer może być jeszcze support. Najbardziej interesuje mnie endgame nie cierpię łatwych gier a specjalnie ez endgamu. Nie szukam gier p2w interesuje mnie p2p albo b2p no z f2p może być ale bez p2w. Grafik jak jest ładna bomba :D nie lubie jak jest brak ludzi w grze... MMORPG musi posiadać duży graczy. Grałem wiele gier i jest ciężko mi coś wybrać, gra musi mnie naprawdę wciągnąć.

Jakie gry mi przypadły do gustu:

FFXIV ( gram do teraz ale jest nuda przed 4.0, co wniej kocham wszystko TOP GRAFIKA, dużo rzeczy do roboty i chyba najlepszy crafting grze)

FFXI (poziom endgame najlepszy jakikolwiek grałem osoby który grałem przez długi czas wiedzą co to znaczy hardcore)

Albion (fajne ale nudzi sie poczasie :()

C9 ( non-target fajne pvp ale na dłuższą metę nudne)

Diablo 3 i POE (uwielbiam obie gry ale też nudne na dłuższy etap, rozgrywka monotonna)

Jakie gry mi nie przypadły do gustu:

WOW (gra świetna ale jak się jest fanem FF no to gierka nie przyciągnie bo nie te klimaty)

Aion, Tera (nudne)

WildStar (gierka ma pomysł ale jednak odpychająca mechanika walki)

ESO (nie mój klimacik fajne gierka polecam innym gorąco ale mnie jakoś nie za bardzo przyciągneło)

PS. Myslałem o GW2 ale nie wiem czy warto spróbować jak wygląda PVE i Endgame nie cieakwi mnie PVP za bardzo.