Gatunek: rpg
parametry: konkretów nie podam bo nwm gdzie szukać ale ogólnie słabo. jakiś i3 i 3gb ramu. Tego jestem pewien także nic wymagającego ale itak grafika mnie średnio obchodzi żeby tylko nie była zbyt pixelowa, może być mroczna może być cukierkowa. chciałbym żeby gra była darmowa i mało p2w o ile wogóle. Lubię chodzić po instancjach, czy dungeonach (nwm jak to do końca nazwać ale chodzi o to że po drodze pokonuję jakąś tam ilość przeciwników a na końcu jest boss.
Przypadły mi do gustu:
The Pride of Taern- grałem w niego całkiem długo i moim zdaniem z instancjami zrobione bardzo dobrze. Najpierw gdzieś do 25 lvla robiło się w większości questy a potem szukało się ludzi albo samemu przechodziło się różne instancje i liczyło na to że dropnie coś rzadkiego na co szansa tam to jakieś3%-5% . Zrezeygnowałem z gry gdyż lubię czuć progress wraz z czasem gry, a tam był on moim zdaniem za mały.
Margonem- tu też niby fajnie że z elit coś fajnego dropi jednak irytowałem się bo na expieniu zwykłych mobów nie dropiło nic wartościowego a gdy chiałbym sobię elitę pobić to na każdej czeka już kilka osób, niezależnie od godziny . Nie wiedziałem co zrobić więc póki co zrezygnowałem.
Ogólnie lubię dropić eq z potworków. To tyle dziękuję