Szukam mobilne 😢 mmo

Dobry. Dopadła mnie starość, ale nadal chciałoby się w coś zagrać. Młodość zmarnowałem na runescape, archlorda, black deserta, trochę albiona. Szukam czegoś podobnego.
Na celowniku mam Black Desert mobile, Bless mobile, i V4 Global. Jak ktoś wymieni parę zalet/wad to będzie super
Zależy mi:
Duża populacja, stabilność
Life skille: Fish, gathering itp
Farmienie mobków z małą szansą na drop czegoś super, mobki z własnymi dropami (np. ubijanie dzików dla mięsa, jakiś zaskrońców dla skór)
Fajnie jak będzie pvp, ale nie tak hardkorowe jak w Albionie
Tylko fantasy, bez karabinów, mieczy plazmowych i tego typu
Na Ipada jak coś.

Black desert mobile, nie ma nic lepszego na rynku mobilnych mmo, a ogrywałem dużo tytułów. Gathering jest, fishing jest, guild vs guild o nody też są. Polecam z całego serca.

nie ma mobilnego mmo wartego uwagi…jak na ten moment. bdom to single player. nie ma nic wspolnego z BDO

bdo jest gównem a co dopiero mobilniak … nie polecam bdo nie polecam gier mobilnych

Ale wymienione gry grałeś na telefonie? Bo Albion działa też na telefony i to całkiem spoko.

Jeżeli chodzi ci o grę na telefonie, ale aby grać w domu i masz dostępny komputer, to możesz się połączyć z komputerem poprzez telefon dzięki steam link remote Play i grać w dowolne gry PCtowe z telefonu.

Dowolne, nie tylko te które są na steam, ale na steam musisz być zalogowany.