Szukam mobilnego mmo pokroju Shakes and fidget

Witam, moje pytanie jest dosc proste, mianowicie poszukuje gry pokroju shakes and fidget na mobilniaka.

czasu na gre nie mam dlatego wszystkie bardziej wymagajace mmo odpadaja. Potrzebuje czegos w co moglbym pograc przed pojsciem spac…

Jednakze chcialbym zeby bylo to cos w miare popularnego, moglbym nawet przysiasc z sf aczkolwiek wolalbym gdybym wystartowal na nowym serwerze. Czy ktos orientuje sie w takich gierkach? jesli ktos sie orientuje w takich mobilniakach to mila checia sprawdze co poleca :slight_smile:

z gory dziekuje

Ogólnie z gier tego typu jest tylko S&F i HeroZero.

Ja jednak polecę Ci 4 gry które aktualnie goszczą na moim telefonie:

• Star Wars Galaxy of Heroes - gra typu zajrzyj 3 razy dziennie jak masz czas, jak nie masz, to raz-dwa razy dziennie styknie. Można grać causalowo i hardcorowo. Wszystko można osiągnąć za darmo (zdobyć wszystkie postacie), ale oczywiście za pieniądze zrobisz to szybciej. Gra polega na złóżeniu skłądu 5 postaci z Gwiezdnych Wojen i przechodzenie nimi misji, walki na arenach z innymi graczami itp. Polecam odezwać się do mnie w grze na nick “Maruda”, weźmiemy pod skrzydła gildii, podpowiemy co i jak i wspomożemy sprzętem :wink:

• Disney Heroes (nowa gra) - generalnie zasada ta sama co wyżej, tyle że postacie z pełnometrażówek Disneya i P2W bywa odczuwalne (ale da się grac za darmo i trzymac poziom). Można grac casualowo i HC.

• Walking Dead Our World (nowa gra)- gra na zasadzie Pokemon Go, tyle że zamiast łapać pokemony, to zabijamy zombiaki na realnej mapie. Rozwój sprzętu i postaci pomocniczysz jest fajną opcją. P2W nie zauważone. Gra wymaga mało czasu.

• Animation Throwdown - karcianka mocno inspirowana Spellstonem (robiła je ta sama firma) tyle że gramy postaciami z Family Guya, Futuramy, American Dad, King of the Hill i Bobs burgers. Gra wymaga mało czasu, a jest całkiem przyjemna.

Shakes and fidget najlepsze

Co prawda nie jest to gra podobna do SF, ale może cię zainteresuję, sam na nią czekam, ponieważ grałem w jakąś kopie czy coś i grało się bardzo przyjemnie. Ta gra to Maple Story Mobile, jutro jest premiera, cały czas można zrobić pre-rejestracje, tym samym zyskasz parę bonusów na start.

Maplestory M to rak, za płacenie możesz “bocić” bo możesz wykupić godzinowe autoexpienie… Unikaj tego syfu jak ognia

Hmm… O_o W wersji, w którą miałem okazję grać, Bot był dostępny dla wszystkich za free… Jeśli to prawda co mówisz, to faktycznie lipton, z drugiej strony wierzyć mi się nie chcę że to tak będzie działać, mobilniaki są P2W, ale to, to by chyba przeniosło to P2W na kolejny lvl.

Ty grałeś w pocket Maplestory pewnie, Maplestory M działa i wygląda podobnie jak na pc (z agresywniejszym IS). Zobacz w giftach za preregister - bodajże z google play dostajesz 30 czy tam ile minut autogrindu xd. (Autoquesty i autogrind w kontekście questów działa dla każdego z tego co widziałem w becie)

Zdecydowalem sie na heroZero poki co :slight_smile: Wielkie dzieki Gajin za reszte propozycji ale styl rozgrywki jakos nie dla mnie.

Jest jakas ekipa do ktorej moglbym dolaczycw heroZero ? :slight_smile: