Szukam na wieczory

Siemka. Szukam filmów z lektorem. Rok 2010+. Kategoria: Dramat, Muzyczny, Komedia, Fantastyka, Akcja (ala Igrzyska śmierci, nie James Bond), Taneczne, Sci-Fi

Ogólnie filmów na zimowy wieczór.

ja Polecam film Oblivion :) albo bajeczke Krudowie :)

Polecam ci Nietykalni choć nie jestem pewien czy jest 2010 plus ale jest to jeden z lepszych filmów jakich obejrzałem a tutaj mini lista

-Parker

-Sep

-Pain And Gain

-Koliber

-Dead Man Down

Polecam ci obejrzeć wszystkie napewno nie stracisz czasu ;)

Polecam ci Nietykalni choć nie jestem pewien czy jest 2010 plus ale jest to jeden z lepszych filmów jakich obejrzałem a tutaj mini lista

Tak, Intouchables to komedia godna polecenia. Piękna historia i dobrze wyważony humor.

Polecam również Django Unchained. Bardzo dobry dramat/western, który momentami jest na prawdę śmieszny :)

Człowiek ze stali- najlepsza ekranizacja komiksów o Super Manie, super historia opowiadająca o tym jak powstał, skąd się wziął i dlaczego jest jaki jest pan SuperMan

Jack Reacher- Jednym Strzałem- ekranizacja książki, elegancki kryminał o gościu który rozwiązuje sprawy nie do rozwiązania i przy okazji leje ludzi po mordach :)

7 Psychopatów- gra aktorów i dialogi to jest rzecz która wyróżnia ten film spośród milionów innych, elegancka czarna komedia

Django- Western nakręcony przez Tarantino, elegancka ścieżka dźwiękowa sporo krwi i ciekawa fabuła, wspaniała rola S.L. Jacksona i DiCaprio, ogólnie bardzo barwne postacie

Kobieta w czerni- bardzo przyjemny dreszczowiec

Poradnik pozytywnego myślenia- jeden z najlepszych filmów 2012 roku i zasłużony Oscar

Prometeusz- kto nie lubi sci-fiction niech się nawet nie łapie

Mroczny Rycerz- oczywiście mowa o całej trylogii, jednej z najlepszych trylogii w historii kina, w jednym szeregu można stawiać z Powrotem do przyszłości i Władca Pierścienia, kapitalne filmy o Batmanie

Szpieg- Mój No. 1 wszech czasów, przynajmniej raz w miesiącu oglądam ten film, brak Oscara dla Oldmana za role pierwszoplanową to niesmaczny żart

Dziewczyna z Tatuażem- Następny kryminał w zestawieniu, kapitalna fabuła, ciekawy i dorosły film dla domorosłych detektywów

Sherlock Holmes- Elegancka rozrywka w reżyserii Guya Richiego twórcy Przekrętu czy Porachunków, powiem jedno SH trzyma poziom

Elita Zabójców- podobno film na podstawie prawdziwej historii, nawet i bez takich plotek kawał dobrego kina

Prawnik z Lincolna- bardzo przyjemny thriller, kryminał z prawnikiem na 1 planie

Spadkobiercy- Przyjemny film poruszający trudne kwestie związane po prostu życiem

Zabić Irlandczyka- prawdziwa historia pewnego Irlandczyka który wk***i.... się na włoską mafie

Moneyball- Jeśli lubisz Baseball i dobra grę aktorską film dla ciebie

The Social Network- Pierwszy raz zobaczyłem Eissenberga w akcji i zagrał kapitalną rolę, potem okazało się że w każdym następnym filmie gada za szybko i przebiera nogami jak Korzeniowski

Incepcja- Ciekawa fabuła, w sumie film bez historii ale w końcu jakaś tematyka o snach bez Frediego w roli głównej

Red- kapitalna komedia na podstawie komiksu, rozrywka co się zowie

Piekło Pocztowe- dla fanów Terrego, fantasy z przymrużeniem oka, heheszki

Robin Hood- nowy Robin Hood z elegancką obsadą

Siemka. Szukam filmów z lektorem. Rok 2010+. Kategoria: Dramat, Muzyczny, Komedia, Fantastyka, Akcja (ala Igrzyska śmierci, nie James Bond), Taneczne, Sci-Fi

Ogólnie filmów na zimowy wieczór.