Siema, w dzieciństwie ojciec mi pokazał taką dojebaną grę przeglądarkową i chciałbym sobie w nią zagrać lecz nie pamiętam jak się nazywała, pamiętam kilka szczegółów.
W grze głównie robiło się zadania dla różnych npc rozmieszczonych po całej mapie, przemieszczanie polegało na klikaniu na mapie w daną lokację i czekało się realny czas oby dość do danego miejsca, im dalej tym dłużej się czekało czasem trwało to nawet kilka godzin samo przemieszczenie się
było normalnie eq gdzie mogłem sobie założyć hełm, zbroje, buty, broń, jakieś poty dało też się mieć peta pamiętam który skracał czas chodzenia po mapie
system walk wyglądał że klikam że chce walczyć z jakimś stworem czy graczem i uderzaliśmy na przemian, mogłem wybrać czy chce go uderzyć w nogi, klatę czy głowę
był normalnie czat online gdzie ludzie np bili się z jakims bossem który miał dużo hp i mogli prosić o pomoc cały czat i każdy mógł dołączyć do walki i pomóc.
ciągle mam w głowię sound jak się biło wilka i on robił taki odgłos
to wszystko co niestety pamiętam mam nadzieje że ktoś wie co to za gra i czy dalej strona działa, pewnie nie bo to było z 10 lat temu kurde.