Szukam Nolife - RAF lvling [x] postaci - [H]Kazzak

Oferuję :

-nolife,

-porady,

-80 w 1/2 dni,

-mogę grać 24/7

-4x16 Slot Bags, Jakiś GOLD na start

[H] na Kazzaku(najlepszy ENG speaking realm dla hordy) dużo więcej aukcji, ludzi, pvp, raidów - na BLu bieda, chamstwo, syf i generalnie syf.

Chętnych zapraszam na PMA

[Trzeba mieć kasę na kupno konta włącznie do Wotkla] - może uda mi się załątwić zniżkę na WOTKL (battlechest do 30zł)

Oprócz fast lvlingu, przypominaj że późniejszy koszt grania(miesiąc) to obecnie 13 000 gold(mało, da się w dzień spokojnie zrobić) lub 18zł

up

A na Kazzaku sa jakeis polskie gildie ? wiadomo lepiej grac z rodakami a angielskiego az tak swietnie nie umiem aby na teamspeaku napierdalac ;d

Wiadomo z Polakami nie warto grać w większości, ale tak są 2 gildie po stronie hordy może 3.

Polska gildia :

- chamstwo

- klną jak leci

- nie szanuje się nikt

- każdy ma Cię w 4 literach

- Nikt Ci nie pomoże zarobić, ogarnąć

- przeciętny poziom PvE, 4 elite guildie, reszta to przeciętniaki w PvE

- złodzieje

Międzynarodówka :

- szacunek

- służą radą, pomocą (bezinteresowną)

- najlepsze gildie pvp/e

- ogar i generalnie atmosfera.

Jak chcesz grać z polakami to Burning Legion(50% polaków, 30% kebabów, 20% reszty), Outland Alliance, Draenor, Argent Dawn.

up, niestety ostatnia osoba okazała być się nieaktywna. szukam dalej!

Oferuję :

-nolife,

-porady,

-80 w 1/2 dni,

-mogę grać 24/7

-4x16 Slot Bags, Jakiś GOLD na start

[H] na Kazzaku(najlepszy ENG speaking realm dla hordy) dużo więcej aukcji, ludzi, pvp, raidów - na BLu bieda, chamstwo, syf i generalnie syf.

Chętnych zapraszam na PMA

[Trzeba mieć kasę na kupno konta włącznie do Wotkla] - może uda mi się załątwić zniżkę na WOTKL (battlechest do 30zł)

Oprócz fast lvlingu, przypominaj że późniejszy koszt grania(miesiąc) to obecnie 13 000 gold(mało, da się w dzień spokojnie zrobić) lub 18zł