Szukam Nowego MMO w zamian za Black Desert

Witam .

Black Desert stało się oficjalnie P2W ,więc czas znaleźć coś innego .

Może być grindownik .

Przypadły mi do gustu : Black Desert ,Neverwinter ,Path of Exile ,Skyforge ,Archeage .

Z góry dziękuje za propozycje .

Sprawdź sobie Dc Universe Online, bardzo fajna gra.

Age of conan-duzo ludzi na min i max lev.

1. World Of Warcraft - król mmo
2. The Elder Scrolls Online - bardzo duża populacja (radaków także)
3. The Secret World - bardzo fajna gra z klimatem, w dość nietypowym "urban fantasy"

Żadna z w/w gier nie jest w najmneijszym stopniu podobna do Balck Deserta, BD to grinder, a wymienione tytuły nimi nie są

ja polecam Albion Online ( grindownik, sandbox tylko że rzut izometryczny) ale PoE ci się podobało to i to też powinno, bez P2W

podobne do BD jest też guild wars 2, też trzeba dużo farmić aby osiągnąć najlepeszy ekwipunek...

mam nadzieję że coś ci przypadnie do gustu

A czy autor tematu napisał, że gra musi być bardzo podobna do Black Desert? pff
Napisał że może być grindownik, Może, ale nie musi

Albion online grindownik? hahah jak tam 90% czasu zbierasz matsy, a pve ssie bardzo .... Jeżeli może, a nie musi być grindownik to plecam wow'a, tam w sumie też grindujesz cały czas eq.

Dziękuje za propozycje .

Zobaczę sobie Age of Connan i Dc Universe ,a TESO zamierzam kupić za max tydzień .

Jeśli chodzi o inne z wymienionych to :

-The Secred World czekam na znajomego ,aż kupi (pewnie by mnie zabił jakbym zaczął bez niego)

-Poe mam mam wbite 70 h i Hierophant Templar'a Storm Call/Frost Bomb i obecnie nie mogę się zabrać do dalszej rozgrywki .

-WOW 5 lat temu spróbowałem zabrać się za króla MMORPG niestety po tygodniu skończyłem :/ (Jakoś nie przekonał mnie do siebie)

-Albion online .Słyszałem ,że część zespołu to twórcy Runescape czyli gry mojego dzieciństwa ,myślałem czy nie zakupić dostępu do bety ,ale po głębszym przemyśleniu wole poczekać do zakończenia beta testów .

I przepraszam za nie wymienienie tytułów ,które grałem i mi się nie spodobały/nie przykuły mojej uwagi .

Witam .

Black Desert stało się oficjalnie P2W ,więc czas znaleźć coś innego .

Może być grindownik .

Przypadły mi do gustu : Black Desert ,Neverwinter ,Path of Exile ,Skyforge ,Archeage .

Z góry dziękuje za propozycje .