Szukam nowego telefonu

Witam

Pilnie potrzebuję jakiegoś dobrego telefonu do tych 500zł.

-Ekran max do 5 cali

-1,5/2 Gb Ram

-Dobra bateria - to priorytet

-Android

-Aparat mam gdzieś

-Dobry zasięg WiFI i sieci

Myślałem nad Xiaomi, jednak wysyłka musi być z EU. Co myślicie o Xiaomiforsale? Honorbuy?

Z góry dzięki za odp.

Nie polecę telefonu do 500zł, ale chcę dodać od siebie, że Xiaomi to gównofony (tak jak Samsungi ;p).

Nie sugeruj się zbytnio pozbawioną argumentów odpowiedzią Pana wyżej. Xiaomi są coraz bardziej popularne na rynku europejskim i ludzie sobie chwalą. Moim zdaniem za jakiś czas ich ceny pójdą w górę, podobnie jak w przypadku Huawei, który się przebił do europy. Swój model (Redmi Note 2) kupiłem przez allegro od osoby, która zajmowała się sprowadzaniem telefonów tej marki i wszystko cacy :)

Hej, zobacz sobie LG K8. Ma wszystko czego potrzebujesz, aczkolwiek bateria zbyt pojemna nie jest. W zasadzie sam nie wiem jak się sugerować jeśli chodzi o baterię. Mam ponad 2 lata Motorolę moto g 2(którą również jak najbardziej polecam), która ma pojemność 2070mAh, a nowy P9 lite znajomego, który ma 3000mAh trzymie tyle samo.

@Skrytek No p9 ma o wiele lepsze parametry i większy wyświetlacz, ale tak czy siak bateria trzymie praktycznie tyle samo.

Ok, dzięki za odp. Chociaż rozmyślam nad Nexusem 4 lub 5 w bdb stanie. Przejrzę w domu jak wrócę i pomyślę. Miałem zamawiać Redmi 3 ale jak zobaczyłem, że wysyłka wyjdzie 80 zł, to trochę zwątpiłem. Jakoś nie widzę sensu wydawać tak dużo pieniędzy na telefon. No ale moja Xperia T padła, więc trzeba.

@Ksarou Co do baterii to weź pod uwagę wielkość wyświetlacza, rozdzielczość, procesor, układ graficzny i oprogramowanie. Także wiesz :)

Dzięki za odp.

dobre Xiaomi (dorównujące Samsungom/iPhonom) niestety zaczynają się od 750/800+ więc niestety nie ta kieszeń

ale, polecam Ci serdecznie LG K8 - siostra kupiła kiedyś 'tanio' jedno rocznego w komisie - i do dziś dnia trzyma się świetnie, a korzysta z niego jak to dziewczyna - jakieś tam komukatory snapczaty i inne duperele

LG K10 to perfekt tel pod twoje podane parametry. K8 to o polowe okrojona wersja K10.

Witam

Pilnie potrzebuję jakiegoś dobrego telefonu do tych 500zł.

-Ekran max do 5 cali

-1,5/2 Gb Ram

-Dobra bateria - to priorytet

-Android

-Aparat mam gdzieś

-Dobry zasięg WiFI i sieci

Myślałem nad Xiaomi, jednak wysyłka musi być z EU. Co myślicie o Xiaomiforsale? Honorbuy?

Z góry dzięki za odp.