Szukam nowych ludzi do ekipy

Witam,

szukam nowego narybka do ekipy z jaką gram w LoL'a. Ogólnie wyjaśniając, jest nas aktualnie około 7. Kiedyś było nas więcej i czasem grały sobie dwie drużyny na raz, lub robiliśmy 10-tki. Wszystko dla funu i nauki, nie ciśniemy się na jakieś high elo, ani nic takiego, mamy osoby zarówno ze srebra, golda, platyny, diamentu, mamy też challa co nas co jakiś czas odwiedza, brązów nie mamy, ale nieraz jak brązy gramy, więc spokojnie. Zwykle gramy customy, żeby mieć te bany i picki liniowe, a nie "kto pierwszy ten lepszy", ale nikt nie okupuje żadnej pozycji, więc jest rotacja też w tym. Wchodzimy o różnych godzinach, więc różnie się nas łapie. Niektórzy z nas siedzą cały czas, inni wchodzą jak mogą, pogracie tu i duo'ski i 5-tki. Ja osobiście jestem zwykle koło 19, do końca dnia, elo to platynka 3, ale czasem sobie spadam, czasem podskakuje, nawet coś tam w bieda diament 5 przesiedziałem.

Wymagania:

- hmmm niby lubimy po sobie cisnąć, ale wszystko z umiarem, także kultura osobista,

- ts3 (mamy własny opłacony serwer na 30), tylko tam siedzimy, nie discord, nie skajp, tylko ts3, są u nas też tacy co nie znoszą wszelkich szumów i pisków, więc w miarę dobre mikro by się przydało,

- wiek, tutaj nie mam szczególnych wymagań, wiem że niektórzy 14-15 latkowie są całkiem spoko, a 25+ nie umieją się zachować i na odwrót, ogólnie u nas jest takie 20-24, najważniejsze żeby umieć się dogadać

- serwer tylko EUNE

- płeć - w/e czasem wpadają do nas dziewczyny, ale większość to uprzedzam faceci

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to dzisiaj będę od 19, powysyłam namiary na ts3 do osób które się do mnie odezwą i wrzucę was do roomu (nowi sami na serwer się nie dostaną, o ile ich ktoś ze stałych bywalców nie przerzuci). Dajcie tylko o sobie jakieś krótkie info (wiek, czy gracie w jakieś inne onlinówki, ulubiony rodzaj czekolady, nie wiem, cokolwiek :P).

Aha, nie ma tez zbytnio cierpliwości dla chamstwa, więc takie osoby szybko wylatują z banem na ts'a :)

Część ludzi od nas klika też PUGB'a więc tu też znajdziecie kogoś do grania w to (ja odpadam), ostatnio coś tam grali w Endless Legend, Terraria (tu ja akurat i jeszcze kilka osób), jak coś innego wpadnie, to niektórzy się dołączają, w jakieś mmo czy coś, no i lubimy se gadać ogólnie o grach online jak i nie online.

Prawie bym zapomniał, mój nick na LoL'u to "Not Cool".

Btw. zauważył ktoś że na tym forum strefa dla LoL'a nazywa się "Leauge of Legends". Strasznie mnie to irytuje :/