Witam wszystkich!
Otóż ostatnio w moim życiu trochę się pozmieniało i mam trochę czasu aby w coś pograć. Niestety tego czasu nie jest za dużo i nie mam go codziennie, dlatego proszę o pomoc w wyborze pożeracza czasu.
Jeśli chodzi o moje preferencje odnośnie gier:
- bardzo lubię Hack and Slash’e wszelkiego rodzaju,
- lubię czasami także fpsy,
- lubię gry przeglądarkowe,
- chciałbym grę w którą można grać solo - do szczęścia nie potrzebuję żywego community, klanu, gangu itd. Zawsze dobrze bawię się samemu, ale czasami lubię wejść w jakieś interakcje na quescie, pvp itd.,
- gra nie musi być po polsku,
- może być btp, nie koniecznie musi być to ftp.,
- nie napalam się na różnego rodzaju obecność w rankingach, mogę być ostatni w statystykach na serwerze, byle tylko gra sprawiała frajdę,
- ostatnio wciągnąłem się trochę w grę w której toczy się mecze/bitwy,
- mogą być karcianki.
Nie chcę w polecanych:
- Tibii, WoW’a itd., - nie chcę płacić za grę abonamentu, ponieważ raz na grę będę mógł poświęcić godzinę, raz 30 minut, a raz tydzień nie będę włączał komputera i nie chcę mieć dodatkowych zobowiązań na głowie,
- tak jak w powyższym - do gry zamierzam usiąść raz na jakiś czas, więc nie chciałbym aby gra zmuszała do logowania codziennie,
- nie lubię gier moba,
- nie lubię gier bardzo taktycznych, gdzie masz bardzo duży próg wejścia do ogarnięcia żeby w ogóle móc w miarę komfortowo pograć,
- nie lubię gier survivalowych.
Grałem i nie chcę w polecanych: Diablo, Overwatch, Tibia, WoW, Gwint, Hearthstone, Shakes & Fidget, Pokemon TCG, Neverwinter, BDO…
W co chciałbym/planuję spróbować swoich sił: WoT itp., PoE, Lost Ark (gdy wyjdzie serwer EU) Projekt Diablo 2 i nie wiem co dalej. Możecie coś doradzić, albo odradzić mi te produkcje?
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.