Szukam osób chętnych do gry w ARK Survival Evolved

Siemka wszystkim poszukuję jakiejś ekipki która z chęcią pograłaby razem w Ark najlepiej osób 18+ na jakim serwerze to już można by było się dogadać mam jedną postać na 67 lvl na serwie 210 , a że samemu gra się troszkę nudzi i ciężko coś osiągnąć więcej w jedną osobę z tego powodu wystawiam ten temat ;p

Kupiłem grę ale nie orientuje się jaki jest max lvl? I w jakich godzinach grywasz?

max lvl nie wiem czy jest bo na każdym serwie widzę osoby z różnymi lvlami nawet ponad 100 ale wiadomo co poziom jest więcej doświadczenia potrzebnego to trudniej jest wbić jakiś wysoki lvl. Gram w różnych godzinach zależy od tego ile czasu muszę spędzić na uczelni ale tak najwięcej to 20:00 do 2-3 w nocy . W dzień jak nie mam zajęć też gram ale to już zależy od właśnie zajęć uczelnianych , najmniej jestem w weekendy bo wtedy przeważnie od godziny 11- 21 mnie nie ma .

Jak masz ochotę pograć to zapraszam na serwer 210 to jest serwer eu mój nick na serwerze to Morffy

Podaj jakiś namiar na siebie.

Mój nick na steam to Morffy lub Morffy1 (nazwa konta) na awatarze mam ghost ridera.

lub jak ktoś chce inny namiar prosze o pw

ark ma limit w ustawieniach serwera do 100k expa bodajze. i w zaleznosci od ustawien danego serwera mamy levele np. ponad 100. Jeśli chodzi o oficial to z tego co mi wiadomo mozna obecnie robic transfer postaci. ja tam gram nadal singla i sie ucze.

Wiadomo każdy gra jak lubi jeden singla drugi od razu ma multi ;p jakoś nie lubię solo grać ;p

Chętnych graczy zapraszam do gry :) Kontakt przez steam

Zapraszam na http://khorinisark.pl.tl/

nowy serwer miła atmosfera przyjemnie się gra.

Siemka wszystkim poszukuję jakiejś ekipki która z chęcią pograłaby razem w Ark najlepiej osób 18+ na jakim serwerze to już można by było się dogadać mam jedną postać na 67 lvl na serwie 210 , a że samemu gra się troszkę nudzi i ciężko coś osiągnąć więcej w jedną osobę z tego powodu wystawiam ten temat ;p