Szukam osób do gry w League of Legends

Witajcie!

Jeżeli macie dość zatrważająco niskiego poziomu graczy w waszej drużynie i macie dość ciągłego flamu i zwalania na innych to zapraszam do utworzenia grupy pięciosobowej do grania w popularnego Lol'a.Wymagam jedynie ogarnięcia się w temacie, posiadania Teamspeaka lub Skype, wieku co najmniej 16-17 lat i podejścia z dystansem do gry.Jestem w silver 5 i moge zagwarantować gre na luzie, bez spiny i z dystansem.Grać możemy zarówno normale jak i rankedy.O zaproszeniu decyduje kolejność wysyłania wiadomości.Pozdrawiam na Field of Justice!

P.S Trzeba się przygotować na to że czasami mam chore teksty :D

Zapomniałe dodać :3 Gram na EUNE

Hmmm mogę zagrać ??

Mam 15 lat

Silver 2 :20 lp

Moje najlepsze postacie to

Top : Nasus,rumble

Mid : Viktor,akali,le blanc

Dobra ja EUNE

Mój nick w grze : KaYyyyBooM

Jeśli to ma być team rankingowy to mogę się zgłosić

Wiek 15 lat... Ale jestem ogarnięty.

Silver V 94lp

Kontakt w grze: Darkyy (Eune)

19 lat
Moge grac na wszystkich pozycjach

TS jak i skype posiadam

Jedynym warunkiem jest niedopuszczenie dzieci bez mutacji do teamu poniewaz draznia mnie te cieniutkie glosiki na ts'sie : )

Nick w grze: Piecu6

Up

Jak dla mnie wypowiedz :

Jedynym warunkiem jest nie dopuszczenie dzieci bez mutacji do teamu poniewaz draznia mnie te cieniutkie glosiki na ts'sie

Jest jak dla mnie obrazą ponieważ może i nie mam mutacji,ale to nie znaczy że jestem bardziej dziecinny niż ty ...

Mamy więc już (ze mną ) cztery osoby.Jeżeli koledzy wyżej są już po mutacji :) to jeszcze jadna i team kompletny :)

To idz do swojej gimbazy i poskarz sie nauczycielom ;) nikt Cie nie prosil o wypowiedz.

Czekam na odpowiedz od autora tematu. Pozdro!

Ha i widać zachowanie typowego gimba

Forum jest po to aby się wypowiadać

I ja szczerze sam nie wiem czy miałem mutacje czy nie xD

Byście musieli mnie usłyszeć,może będzie pasował mój głos osobie up

W sumie chętnie bym z kimś zagrał. uprzedzam tylko że gram od niedawna lvl 14 ^^(więc na normalkach z wami zagram)

Lat:21

Ts - Jak najbardziej

Nick w grze: Czerwolek

Popieram kolegę. Te wasze odgłosy bez mutacji przyprawiają mnie o gęsią skórkę :)

Wypowiadac sie ale w temacie a nie glupio komentowac inne posty :) wracaj do szkoly

Moi drodzy.Z takim podejsciem to my nie dojdziemy do porozumienia.....Rekrutacje uwazam za zakonczoną 5 osób sie uzbierało.Czy ze sobą wutrzymamy to inna sprawa.W niedługim czasie skontaktuje sie z wami i wszytsko uzgodnie :)

Wypowiadac sie ale w temacie a nie glupio komentowac inne posty wracaj do szkoly

Pisząc to do mnie popełniłeś 5 błędów,i ty mówisz żebym ja poszedł do szkoły tak ???

I chyba zamknięcie tego tematu będzie najlepszym rozwiązaniem ponieważ tak jak autor powiedział zebrała się już maxymalna liczba osób

Zaproszenia wysłane.Temat uznaje za zamkniety

Witajcie!

Jeżeli macie dość zatrważająco niskiego poziomu graczy w waszej drużynie i macie dość ciągłego flamu i zwalania na innych to zapraszam do utworzenia grupy pięciosobowej do grania w popularnego Lol'a.Wymagam jedynie ogarnięcia się w temacie, posiadania Teamspeaka lub Skype, wieku co najmniej 16-17 lat i podejścia z dystansem do gry.Jestem w silver 5 i moge zagwarantować gre na luzie, bez spiny i z dystansem.Grać możemy zarówno normale jak i rankedy.O zaproszeniu decyduje kolejność wysyłania wiadomości.Pozdrawiam na Field of Justice!

P.S Trzeba się przygotować na to że czasami mam chore teksty :D

Zapomniałe dodać :3 Gram na EUNE