Szukam osób do rozpoczęcia gry

Szukam osób do gry, które wprowadziłyby mnie w świat Tyrii, gdyż za niedługo zamierzam rozpocząć tam swoją przygodę. Oczywistym więc jest, że taka persona musi być choć trochę cierpliwa i wytrzymać mój natłok pytań. Bardzo przydatny byłby też mikrofon, korzystać mogę z następujących (chyba najpopularniejszych) komunikatorów głosowych: Skype, TS3. Oczywiście najważniejsza jest wspólna zabawa w miłym gronie. No cóż, to chyba tyle.

Kontakt:

-komentarze tutaj,

-priv,

-skype beniaminma,

-796... numeru nie podam, mam z tym złe doświadczenia,

-ewentualnie jakiś serwer TS3 w przyszłości.

Zapraszam jutro po 15 do gry.Ts'a podam w tym samym czasie,abyś nie siedział sam na kanale :)

Polecam znaleźć sobie gildię! :) Z takimi gra się w mmorpg na dłuższą metę najlepiej.

Jeżeli poza grą PvE/PvP interesuje Cię rozgrywka fabularna, to sprawdź:

www.gildia-roleplay.pl

Gdybyś miał jakieś pytania, to śmiało!

Jak napisałem, do gry nie mam jescze dostępu. W swoje łapska gw 2 dostanę w okolicach świąt.

Jakby kroiła się jakaś ekipka to chętnie mogę trochę pograć. PRIV

W sumie od dłuższego czasu nie grałem w GW2,co do ,,wprowadzenia'' do gry proponuję znaleść gildię - tak jest najlepiej :),zawsze w razie jakiś pytań mogę pomóc tu na forum na priv-ie, bądz w grze.

Jak napisałem, do gry nie mam jescze dostępu. W swoje łapska gw 2 dostanę w okolicach świąt.

No to zdecydowanie wesołych świat :D

warn_ico.png
Wesołych Świąt bez spamu ~ NS

Gildia Bractwo Mroku Zaprasza do wspólnej Gry

https://www.facebook.com/pages/Bractwo-Mroku/218412218340962?ref=hl

Kontakt w grze do osób:

1. Rebelmind

2. Solucius

Szukam osób do gry, które wprowadziłyby mnie w świat Tyrii, gdyż za niedługo zamierzam rozpocząć tam swoją przygodę. Oczywistym więc jest, że taka persona musi być choć trochę cierpliwa i wytrzymać mój natłok pytań. Bardzo przydatny byłby też mikrofon, korzystać mogę z następujących (chyba najpopularniejszych) komunikatorów głosowych: Skype, TS3. Oczywiście najważniejsza jest wspólna zabawa w miłym gronie. No cóż, to chyba tyle.

Kontakt:

-komentarze tutaj,

-priv,

-skype beniaminma,

-796... numeru nie podam, mam z tym złe doświadczenia,

-ewentualnie jakiś serwer TS3 w przyszłości.