Szukam osób do teamu 5v5 EUNE

Szukam osób do teamu na EUNE.

Pozycje potrzebne nam to:

- JUNGLER,

- SUPPORT,

- ADC.

Ważne, aby swoją linię ogarniać, mieć dobre runy (ostatnio widziałem teemo z każdą runką inną -.-), nie flamować i nie feedować.

Mamy ts, pisać do mnie na LoLu nick PoziomgaLZ.

Mam już dosyć grania soloq bo albo nooby i trolle w moim teamie albo nooby i trolle w przeciwnym. Wszystko zależy od szczęścia -.-.

zgłoś do vampirlord, on potrzebuje jednego członka, z tego co widziałem grasz pod ap, a oni poszukują midera.

Nie bardzo chodzi mi o to, po prostu mamy już 3 osoby i potrzebujemy kolejnych 3, żeby 1 była zawsze w rezerwie

Mógłbym zagrać jako adc , ewentualnie support. Nick: Grzankens , sprawdź na lolking.net

byś chociaz podał jaka pozycja na rezerwe.

byś chociaz podał jaka pozycja na rezerwe.

Napisałem, jakie pozycje są potrzebne, prawda?

Planujecie jakieś Go4LoLe 5v5 ?

Podajcie ts , obgadamy sprawee , mid , sup , pusher , ad oganriam :)

:P

Moge grać jako adc nick "hashyk zmc".

Mogę zagrać na adc / mid nick : Sireel

Autor tematu zrezygnował z dalszego składania teamu, bo od założenia tematu widocznie nic nie ruszyło. Chyba, że pozostawił go typowo informacyjnie, więc pisanie w tym temacie niema sensu- PISZCIE W LOLu !

Zamykam. Autor od czasu założenia tego tematu ani razu już się nie zalogował.

Szukam osób do teamu na EUNE.

Pozycje potrzebne nam to:

- JUNGLER,

- SUPPORT,

- ADC.

Ważne, aby swoją linię ogarniać, mieć dobre runy (ostatnio widziałem teemo z każdą runką inną -.-), nie flamować i nie feedować.

Mamy ts, pisać do mnie na LoLu nick PoziomgaLZ.

Mam już dosyć grania soloq bo albo nooby i trolle w moim teamie albo nooby i trolle w przeciwnym. Wszystko zależy od szczęścia -.-.