Postanowiłam ostatnio odwieżyć sobie ten tytuł (grałam w Terę jeszcze za magicznych czasów p2p), a ponieważ samej biega mi się po lokacjach nudno i trudno, postanowiłam poszukać kogoś do w miarę regularnej wspólnej gry. Gram zazwyczaj wieczorami, ok. godziny 21. Postać, Archer 16 level, serwer Killian.
Szukam osób do wspólnej gry
Ja mógłbym zagrać Mam Slayera i Warriora na 16 lvl. Nie bardzo wiem kim grać dalej gdyż obie postaci przypadły mi do gustu... Co do godzin grania to mógłby być problem gdyż 22 (trochę po) chodzę zazwyczaj spać aby być wyspanym i wypoczętym do pracy
U mnie niestety z wcześniejszą godziną mógłby być problem, ale wystarczy mi spokojnie 1,5 godziny gry, nie zamierzam zarywać nocy . Mój nick w grze to Siemidrog, możesz mnie dodać do znajomych.
Postanowiłam ostatnio odwieżyć sobie ten tytuł (grałam w Terę jeszcze za magicznych czasów p2p), a ponieważ samej biega mi się po lokacjach nudno i trudno, postanowiłam poszukać kogoś do w miarę regularnej wspólnej gry. Gram zazwyczaj wieczorami, ok. godziny 21. Postać, Archer 16 level, serwer Killian.