Szukam osób do wspólnej gry

witam. Szukam małej polskiej gildii z osobami które grają głownie PvE ( podziemia itd) albo po prostu innych osób zaangażowanych w grę jak ja. Jestem zaangażowanym graczem.
-lat 25
-W GW2 grałem w sumie już kilka dni przed premierą i wcześniej uczestniczyłem w stress testach i 3-dniowych beta. Grę przerwałem bez większych sukcesów ale chcę wrócić do niej.
-Postać posiadam obecnie na serwerze: [EU]Blacktide
-mikrofon posiadam

Pozdrawiam wszystkich i liczę że znajdą się osoby które przygarną dobrą duszyczkę

Ogłoszenie nieaktualne

Nie spełniam wymagania z wiekiem, ale zagrać mogę od poniedziałku do piątku.

Wiadomo jak to czasem bywa z grającą ekipą - nie zawsze uda się zgrać o tych samych porach itd, także jeśli byś zdecydował się na gildię, to sprawdź:

Aiwe.eu Rekrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/

Ogólnie w gildii mamy osoby, które grają od premiery, ale nie brakuje również nowicjuszy i dopiero expiących :)

Do tego naszym głównym trybem jest RolePlay (gra fabularna) dzięki czemu wyciskamy z Lore gry ile tylko można, dodatkowo nie brakuje u nas PvE, czy PvP.

W razie pytań - śmiało!

Dziękuję bardzo za twoją odpowiedź BrodaD6 ale jak dla mnie tylko od poniedziałku do piątku to jednak trochę za mało. Dziękuję również za ofertę dołączenia do gildii ale wątpię czy wasz styl RolePlay by mi przypadł do gustu ale ofertę przemyślę :-)

Ja gram wieczorami ;-) wróciłem do GW2 po przerwie. kilka osób pewnie które siedzą u mnie na TS3 też zagrają ;-) Mam ze 4 konta jeszcze gdzieś na zbyciu więc pewnie przydzielę do gry znajomym ;-) Ostatni sporo pracuję więc spotkacie mnie tylko wieczorami.

Ach zapomniałbym.

IP TEAMSPEAK 3:

TS3.FENIXGAMING.TK

Ja właśnie zaczynam grać, więc chętnie podejmę współpracę. Mam też jedno pytanie odnośnie teamspeak. GW2 ma "wbudowaną" komunikację, czy trzeba używać programu zewnętrznego?

trzeba używać TS3 lub innego komunikatora głosowego. Jak coś możemy się umówić dzisiaj na godzinę 13-14

Ja właśnie zaczynam grać, więc chętnie podejmę współpracę. Mam też jedno pytanie odnośnie teamspeak. GW2 ma "wbudowaną" komunikację, czy trzeba używać programu zewnętrznego?

JBC to wpadaj. Ja z Fujivarem siedzimy ;-) jak będziesz potrzebował zarejestrowanego to daj PM jakiemuś Adminowi lub Modowi

Bardzo dziękuje za wasze zaproszenia ale to nadal nie to czego oczekuję.

Ogłoszenie nie aktualne

Ja mogę grać często nowym charem ;)

witam. Szukam małej polskiej gildii z osobami które grają głownie PvE ( podziemia itd) albo po prostu innych osób zaangażowanych w grę jak ja. Jestem zaangażowanym graczem.
-lat 25
-W GW2 grałem w sumie już kilka dni przed premierą i wcześniej uczestniczyłem w stress testach i 3-dniowych beta. Grę przerwałem bez większych sukcesów ale chcę wrócić do niej.
-Postać posiadam obecnie na serwerze: [EU]Blacktide
-mikrofon posiadam

Pozdrawiam wszystkich i liczę że znajdą się osoby które przygarną dobrą duszyczkę

Ogłoszenie nieaktualne