Szukam osoby do Torchlight 2

Witam, szukam osoby lub osób do wspólnego przejścia T2 na CO'opie.

Oczywiście od początku, nowe postacie (będę grał inżynierem), jeżeli chodzi o mody, wolałbym bez ale gra z nimi też wchodzi w rachubę.

Nie wiem czy w wersji non steam działa CO'op więc mile widziana gra na steamie, posiadam własny server ts więc problemu z komunikacją nie będzie.

Wiek nie gra roli ale wolałbym kogoś kto już przeszedł mutacje.

Poziom trudności aktualnie nie pamiętam ile i jakie były poziomy trudności ale wolałbym zagrać na trudny czy coś takiego.

Jestem chętny. Probowalem juz samemu przejsc ale szybko sie nudzi ;X. Jestem po mutacji (15 lat), wiec mozemy spokojnie pogadac na tsie.

Też się piszę jeśli pasuje gra w trójkę. :)

Nie wiem czy by ci to pasowało, aczkolwiek także mogę się przyłączyć.

Do wszystkich, którzy zglosili sie do gry z autorem tego tematu. Moglibysmy zagrac w trzech bez owego autora jezeli np. nie pojawi sie za kilka dni. Nie chce byc nie mily, ale chce przejsc gre jak najszybciej, nie wiem jak wy.

to trzeba kupic?

Do wszystkich, którzy zglosili sie do gry z autorem tego tematu. Moglibysmy zagrac w trzech bez owego autora jezeli np. nie pojawi sie za kilka dni. Nie chce byc nie mily, ale chce przejsc gre jak najszybciej, nie wiem jak wy.

W takim razie załóż własny temat, po 2 dniach od napisaniu posta odwalasz takie numery a ja na pierwszy post musiałem czekać 6 dni.

to trzeba kupic?

Tak

Do Criger i cezar333 właśnie napisałem wiadomość.

@ref

Odświeżam z powodu wykruszenia się osób, prawdopodobnie przez mój nagły wyjazd.

Tak więc jeżeli ktoś jeszcze jest chętny do wspólnego przejścia T2 niech da znać :P

Witam, szukam osoby lub osób do wspólnego przejścia T2 na CO'opie.

Oczywiście od początku, nowe postacie (będę grał inżynierem), jeżeli chodzi o mody, wolałbym bez ale gra z nimi też wchodzi w rachubę.

Nie wiem czy w wersji non steam działa CO'op więc mile widziana gra na steamie, posiadam własny server ts więc problemu z komunikacją nie będzie.

Wiek nie gra roli ale wolałbym kogoś kto już przeszedł mutacje.

Poziom trudności aktualnie nie pamiętam ile i jakie były poziomy trudności ale wolałbym zagrać na trudny czy coś takiego.